RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#168200  Szerző: asr27

adika4444 írta:
noartist írta:A DRS egy népszerű és színvonalas műsor volt, de a jelenlegi féllábon üzemeltetéssel, meg rendszeres ismétlésekkel teljesen hazavágják az egészet.
Hahó, jó reggelt! Nincsenek szabadúszó műsorvezetők?

Szerintem jórészt a rádió régen sokkal jobb volt (2012--2015 vagy 16). A Tamás és Fitti féle DRS nagyon jó volt, Szilárd is, de a mostani... Ez az új Kasuba Szilárd amúgy merre van mostanság? De a lényeg, szerintem nem olyan jó mint régen. Fitti is jobb volt régen, mondjuk a kirúgása, majd visszavétele miatt most meghúzza magát sztem...
A lényeg: Balog Tamás hiányzik a DRS-be, ő volt az egyik alapköve...
A rengeteg tüctücműsort meg már rohadtul unom, ez a minden délután 5-től 6 -ig püfpüf meg hétközbe még 2-től 3-ig is tuctuc meg egész este is, isszonyat unalmas. Sokkal jobb volt régen, pont azt szerettem hogy tolták vegyesen a zenéket...
Most a dj-iket tolják túl meg némileg a Bochkorékat reggel...
Inkább legyen "tuctuc", mint egész nap "igazi mai slágerek" ! ;)
 #168199  Szerző: adika4444

noartist írta:A DRS egy népszerű és színvonalas műsor volt, de a jelenlegi féllábon üzemeltetéssel, meg rendszeres ismétlésekkel teljesen hazavágják az egészet.

Szerintem jórészt a rádió régen sokkal jobb volt (2012--2015 vagy 16). A Tamás és Fitti féle DRS nagyon jó volt, Szilárd is, de a mostani... Ez az új Kasuba Szilárd amúgy merre van mostanság? De a lényeg, szerintem nem olyan jó mint régen. Fitti is jobb volt régen, mondjuk a kirúgása, majd visszavétele miatt most meghúzza magát sztem...
A lényeg: Balog Tamás hiányzik a DRS-be, ő volt az egyik alapköve...
A rengeteg tüctücműsort meg már rohadtul unom, ez a minden délután 5-től 6 -ig püfpüf meg hétközbe még 2-től 3-ig is tuctuc meg egész este is, isszonyat unalmas. Sokkal jobb volt régen, pont azt szerettem hogy tolták vegyesen a zenéket...
Most a dj-iket tolják túl meg némileg a Bochkorékat reggel...
 #168188  Szerző: asr27

Azt hiszem lebukott az egyik új Music Killers DJ
Kép
 #168143  Szerző: troll

noartist írta:Szét van esve az egész. Az Önindító, Mák Kata blokkja, valamint a Music Party/Killers, Márti műsorai jók- hétköznap! De hétvégén fájdalmas az egész, nagyon érződik, hogy konzerv. Plusz a bakik, figyelmetlenségek. Most Ada jó, de ki tudja, ő meddig marad.
A rádió indulása óta konzerv a hétvége. Csak nyilván régen volt gazdája a hétvége technikának, most meg aki csinálja az gányadék módon teszi. Nem figyel oda, össze b@ssza, leszarja. Biztos nem kap elég zsetont. Általában ennek mindig a megnem becsülés a legnagyobb okozója. A szakembetek már rég elhagyták a hajót, aki meg most tolja, annak is nyilván van ezer melója még... látszik, hogy nem egy feladatra koncentrál.

Millió rádióban le tud menni gond nélkül konzervből a hétvége. Hogy itt nem megy, az beszédes. A technikai háttér meg van a tökéletes, észrevehetetlen konzervhez.
 #168140  Szerző: noartist

Szét van esve az egész. Az Önindító, Mák Kata blokkja, valamint a Music Party/Killers, Márti műsorai jók- hétköznap! De hétvégén fájdalmas az egész, nagyon érződik, hogy konzerv. Plusz a bakik, figyelmetlenségek. Most Ada jó, de ki tudja, ő meddig marad.
 #168129  Szerző: asr27

Music Killers Top 20 helyett meg csak zenék mennek. Mi a jó istent csinálnak ott bent a semmin kívül?
:x
szerk: 14:20-kor kezdődött a Music Killers Top 20
 #168128  Szerző: tomee

Kell egyébként valójában ehhez társ-műsorvezetés? Javarészt eddig is Szilárd/Fitti vitte a műsort a hátán. Ugyanakkor mostanság meg leginkább attól snassz, hogy folyton nyakpánt meg pizza-kupon osztogatás van. Illetve, hogy néha beraknak olyan deep-house mixeket délután kettőkor, hogy az ember munka közben bealszik az asztal alá tőlük.... :mellow:
 #168122  Szerző: noartist

2017-06-03 10:33 - Halott Pénz- Élnünk kellett volna
2017-06-03 11:02 - Halott Pénz- Élnünk kellett volna

Rongyosra! No komment...
 #168105  Szerző: dkemeny77

robert11 írta:Ez a Draft dombok felett átirat nekem nem tetszett viszont Ada jól vezette a műsort mondjuk a kedvenceim továbbra is Kiss Márti, és Mák Kata lesznek ők be is jönnének mint lányok csajok.
:chinese: :chinese: Köszönjük! :chinese: :chinese:
 #167973  Szerző: noartist

A DRS egy népszerű és színvonalas műsor volt, de a jelenlegi féllábon üzemeltetéssel, meg rendszeres ismétlésekkel teljesen hazavágják az egészet.
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 565