RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#16825  Szerző: rsite1

Valaki2 (ó, hogy a faszom a nevedbe)!
Te osztasz itt írásról? Olvasd már el az egyik hozzászólásod te primitív tajték...
 #16823  Szerző: valaki2

Ja és....mg...Kezdeti bunkóságom ellenére örülök,hogy Te azért normálisan válaszoltál...Te vagy itt az egyetlen,akivel kommunikálni lehet..még,ha nem is ugyanúgy gondoljuk a dolgok javát... ;)
 #16821  Szerző: valaki2

Pasa írta:
valaki2 írta:hülye birka... :lol:
Ja, hogy ez a neved...? Te szegény majom. Csak szembe ne gyere velem, mert utána sehogy sem fogsz tudni írni! :hit: :shoot: :vomit: :fuckyou:
Frappáns poén... :D :D Na jó...nem...azért ne keseredj el...de tényleg a fórumozás legalja azzal vagánykodni,hogy majd megversz (amit persze Te sem gondolhatsz komolyan :D :lol: )...de legalább értem miért írtál eddig ilyen röviden...mert nem megy..nem szégyen az.. :D ;)
 #16819  Szerző: valaki2

Na jó..tényleg abbahagyom...elég bunkó voltam,elismerem...de mg...a helyzet nem ez...amiről itt szó van,az más..olyan,mintha vki lopna sört a Tescoból,és sikerülne neki,amit Te vmi fura módon a Tesco helyett személyes sértésnek veszel,mert Neked fizetned kellett érte..kinek mi köze hozzá???Érted,amit nem értek? :) Ennyi..mindenkinek a saját felelőssége csalni..és ha az,akinek tenni kéne ellene,az nem tesz,akkor ez van...Ti tényleg mind a sofőrhöz rángatjátok a villamoson,azt akinek nincs jegye???Hányok ettől a hozzáállástól... :vomit: Na jó ezt csak azért írtam,hogy használhassam ezt a jelet... :D :D :lol:
 #16818  Szerző: mg

Zoey írta:Mondd, te mit találsz a Goldban tehetségesnek? Tényleg kíváncsi vagyok!
kereskedelmi rádió, tehát jogos, hogy a tehetség, vagy mi, nevezzük inkább sikerességnek, a mérőfoka a gazdasági nyereség, amiben éppenséggel lehet, hogy erős a Gold, csak épp nem a szabályok szerint játszik.
 #16817  Szerző: Pasa

valaki2 írta:hülye birka... :lol:
Ja, hogy ez a neved...? Te szegény majom. Csak szembe ne gyere velem, mert utána sehogy sem fogsz tudni írni! :hit: :shoot: :vomit: :fuckyou:
 #16816  Szerző: Zoey

valaki2 írta:az én tehetségem se elég szarra se,de én ezt nem szégyelem.. :D Ja..és bajtársak,holnap tüntetés a városház téren a Coca-cola ellen...!!Fúúúújj...!!!Hozzatok Magatokkal Inci-Fincsi szénsavas narancsot...!!!!! :D :D :D :lol: :D
Itt sajnos nem tehetségről van szó. De, ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy talán a Gold tehetséges? Mert erről ismét lehetne vitatkozni... Azok a rádiók, amiknek műsorvezetői itt írnak commenteket, százszor tehetségesebbek... a műsorok alapján, mert nem tudom, te mennyit hallgatod a Goldot, de igazából 5-nél öbb műsort nem is nagyon találsz, azok is olyanok... igazából semmilyenek, mert szinte csak zenéből állnak, a műsorvezetők alig szólalnak meg... így lehetnek tehetségesek, de ha nem mutatják meg?! Én ezt szimpla rádióhallgatóként mondom, nem műsorvezetőként (oooh bárcsak! :)), és szimpla hallgatóként ez jön le... Akkor mi mindent tudnának még hozzátenni ehhez a kérdéshez a szakmabeliek? Mondd, te mit találsz a Goldban tehetségesnek? Tényleg kíváncsi vagyok!
 #16815  Szerző: nyikolaj

Kedves Valaki2!Hozzászólásodaidat olvasva vagy Goldos vagy,vagy pedig...még hiányos ismereteid vannak.(de az is lehet,hogy még gyerek vagy) :unott: A lényeg az fórumtársam,hogy ha valamit jogerősen megszüntetnek,akkor az valoban hallgasson el,nem beszélve arrol,hogy ides tova lassan egy éve rájuk szoltak,hogy OFF lesz.(persze véleményem szerint ebben van valami csavar is,mert Debrecenben nagy nehezen lekapcsolták.)A másik meg az,hogy egy kalóz rádio ne nyerészkedjen a marketing fogásokbol.Ez szerintem igazságtalan más rádiokkal szemben! :ninja: Ezek után szeretném(szeretnénk)ha a közeljövőben gondolj át 2x mindent mielőtt azt megosztanád,mert a hülyeségeidre nem vagyunk kiváncsiak.Igaz,hogy ez forum,(a tiéd is egy vélemény sajnos)de az irritáló hozzászólásoknak szerintem itt nincs helye!!! :vomit: Szevasz!
 #16814  Szerző: mg

tudom, hogy neked minden mondat falrahányt borsó, de akkor a tescoban is elküldhetem a kurvaanyjába a biztonsági őrt, ha kérdőre von mondjuk egy karton ki nem fizetett sör végett, amit ki szeretnék vinni, mert én úgy gondolom, hogy nekem az jár és minek tartsam be a játékszabályokat, fizessen az a sörért, aki hülye és élhetetlen :)
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 222