valaki2 írta:Ja és....mg...Kezdeti bunkóságom ellenére örülök,hogy Te azért normálisan válaszoltál...Te vagy itt az egyetlen,akivel kommunikálni lehet..még,ha nem is ugyanúgy gondoljuk a dolgok javát... 
kösz
azért elmondanám az engem zavaró dolgokat ezzel kapcsolatban:
a frekvenciakészlet köztulajdon, az enyém is, a tiéd is. felhasználását törvények szabályozzák, tehát aki a benne rejlő üzleti lehetőségeket szeretné kihasználni, annak fizetnie kell. a törvények lehetnek szarok, de még mindig jobb, mintha mindenki saját kénye-kedve szerint azt csinálna a köztulajdonnal, és úgy nyerészkedne rajta, ahogy akar. a kereskedelmi műsorszolgáltatók által befizetett díjakból egyébként többek közt finanszírozzák a közszolgálati médiát, a non-profit médiát, illetve a kereskedelmi média értéket képviselő műsorait, amit megint meg lehet kérdezni, hogy szükséges-e, de szerintem igen, mert ha csak kereskedelmi alapon működne a média, Győzikén, Mónikán, barátokközöttön és celebeken kívül más tartalom nem igazán lenne. így se vagyunk a tízmillió agysebész országa.
a másik meg az, hogy a Gold többek közt azzal nyert műsorszolgáltatási jogosultságot, hogy magasabb díj fizetését vállalta, mint a többi pályázó. na már most, ha feltételezzük, hogy a többi pályázó azért ajánlott alacsonyabb díjat, mert ők számításba is vették, hogy azt ki fogják fizetni, akkor tisztességtelen módon kerültek hátrányos helyzetbe.
én nem tudok tapsolni a törvények megkerülésének, az ügyeskedésnek, mert a törvényekkel lehet vitatkozni, lehet nemtetszést nyilvánítani, de négyévente az x-eddel lehet befolyásolni is, hogy merre tartsanak, egy dolgot viszont nem lehet - mivel a törvények a normális társadalmi együttélést és a dolgok kiszámítható menetét hivatottak befolyásolni, nem lehet sportot űzni a megkerülésükből, ezért élünk civilizált államban és nem egy b.szott dél-amerikai banánköztársaságban vagy Afganisztánban. nem azt mondom, hogy soha nem ittam közterületen, vagy nem hugyoztam kapualjban részegen, vagy hogy soha nem bicikliztem végig sétálóutcán, de azért nem alapozom ezekre az életem