Gr3g0ry írta:altermanus írta:én is erre jutottam... akkor újra tervezik a országos kereskedelmi hálózatot?
A fellebezés eredménye dönt mindent:Lehet hogy a class-t teszik nyertessé és visszaállítják az elöző állapotot,lehet hogy vesztessé nyílvánítják és új pályázatot írnak ki(új hálózat,tisztalappal),érzésem szerint....bármi lehet a döntés, a másik fél valószínűleg megtámadja a döntést.
Ha végül újrapályáztatásra kerülne a sor,szerintem a class is a pályázók közt lesz.
Némileg ironikus, hogy a Sláger Rádió Zrt, ami másodfokon is pert nyert anno a Sláger Rádióval a Neo FM (FM1 Zrt) ellen, most a szintén hasonló módon, jogerősen pert vesztett Class FM-et átvéve, azt próbálja igazságosan visszatenni az országos csomagra. Jézusom, hol tartunk! Leírni is nehéz már ezt az egészet.
Kérdés: az EU-nál nem lehetne pattogni? Annak idején jogerősen ki lett mondva, hogy a Sláger Rádió Zrt az országos frekvenciát jogellenes módon bukta el. Itt a lehetőség a ,,kárpótlásra", az állam pedig befoghatja a száját.