RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#16869  Szerző: mg

Johnny írta:Valak2 rávilágított ismét hogy Magyarországon élünk. Csak kicsit nagy volt a kommunikációs káosz.
mindig elkapja az embereket a nagy felismerés, hogy Magyarországon élünk, meg milyen szar, aztán meg mindenki ugyanúgy dagonyázik tovább a pocsolyában, mindent megold "okosban", meg ugyanarra a két fos levitézlett pártra szavaz legközelebb is :) az a b.szottnagy igazság, hogy végeredményben addig semmire ne számítsunk, amíg maga a lakosság is hülye
 #16868  Szerző: Obladioblada

Lófasz van itt nem országépítés. Vagyis, lehet, hogy van, de sajnos már nagyon rozoga, így előbb le kell bontani alapig, újratervezni, és onnan építgetni ismét. Részemről mára ezzel be is fejeztem. Off.
 #16867  Szerző: Johnny

De ettől még ugyan úgy mocskosak a szándékai a gosknak, én márpedig nem így képzelem az országépítést!!!!!!!
 #16866  Szerző: Johnny

Én is átáltam :D
Ezért is hívogatom sorba a hatóságot, hogy akkor most mi van?
Valaki keményen le van fizetve és ott megállt a szál.
Valak2 rávilágított ismét hogy Magyarországon élünk. Csak kicsit nagy volt a kommunikációs káosz.
 #16865  Szerző: Obladioblada

valaki2 írta:akkor nem figyelhettél rendesen...én nem a Gold fm mellett vagyok,hanem a hülyeség ellen... ;)
A kettő nem áll messze egymástól. :D Majd rájössz te is, hogy ideig óráig el lehet bohóckodni az állami szervekkel, de előbb vagy utóbb (esetünkben utóbb) úgyis elsüllyed a már léket kapott hajó. Nem lesz itt 5 milliárd sem, mert nem fog senki garanciát vállalni, és nem lesznek ezek a rádiók sem már, hiszen, ez egy olyan dolog, amit visszacsinálni már nem lehet, csak húzni még, és egyszer véget ér a lázas ifjúság.

Ezt hívják úgy, hogy két szék között földre esni. Így ha innen nézzük, a helyett, hogy fizetgettek volna rendesen és lenne 3 nagyvárosban, megyeszékhelyen rádiójuk, ők akartak még 20-at, amiből lehet kimenekíteni a pénzt Ukrajniába. Most meg úgy néz ki nem lesz egy sem. Se ilyen, se olyan.
 #16864  Szerző: valaki2

Johnny írta:Azért nincs igazad, mert a hatóság mindent megtesz azért hogy bezárja a jogellenes kalóz rádiót, az egy másik kérdés hogy a gosk mindent megtesz hogy ne lehessen bezárni, minden kiskaput megtalál, nem engedi be a Rendőrséget az épületbe, az megint más kérdés hogy annyira nem is akarnak bemenni mert meg van bundázva minden.

Értem én hogy azt mondod, aki mer csalni és még megy is neki azt ne fikázzuk. De amikor már a Rendőröket sem engedik be az MSZP székházba Nyiregyen hogy kikapcsolják, akkor te mit vársz ettől az országtól?

De igazad van az NHH a hibás hogy még mindíg nem zárta be, akár rakétavetővel. A gosk csak kihasznál mindent amit tud.
Te vagy a pislákoló fény az alagút végén...Ez most nem irrónikus...végre még vkihez elért,amiről eddig írtam...
 #16863  Szerző: valaki2

Obladioblada írta:
valaki2 írta:és felőlem lekapcsolhatják a Gold Fm-et..fel is gyújthatják
Apa, eddig ez nem így jött le.
akkor nem figyelhettél rendesen...én nem a Gold fm mellett vagyok,hanem a hülyeség ellen... ;)
 #16862  Szerző: mg

Johnny írta:Azért nincs igazad, mert a hatóság mindent megtesz azért hogy bezárja a jogellenes kalóz rádiót
hát abban pedig igaza van, hogy ha a "a hatóság mindent megtesz" ennyit jelent, akkor az régen szar... egyelőre nem látjuk őket minden reggel munkakezdéskor ott toporogni rendőri kísérettel az adóknál, de még ennél is messzebb vannak a "mindent megtesz" kitételtől
 #16861  Szerző: valaki2

mg írta:
valaki2 írta:ez a szabad verseny...nem tetszett a kommunizmus,hát tessék.. :)
a szabad verseny szép dolog meg hiszek benne, de abban is, hogy kellenek alapvető korlátok.
valaki2 írta:tudod az,aki rádiót csinált,az vállalta,hogy talán jön egy másik,aki nagyobb teret hódít vmiért...az meg,hogy ezt a lehetőséget,hogy használja...az másik sztori...Mick Jagger évekig nem fizetett adót...mégse hallottam Pákót anyázni,hogy lopja a piacom,oszt még csak nem is fizeti,amit kell....
lásd előző mondat, illetve nem is annyira Pákónak kell anyáznia ez esetben, hanem mondjuk, egy nyálas, szar, de szemléletes példával élve, össztársadalmilag utálhatjuk mondjuk Sas Józsit vagy bármelyik adócsalót, mert elcsalta egy lélegeztetőgép árát a gyermekklinikától...
na de kérem...be is hajtották rajta kamatostúl...azért olyan nincs,hogy vkitől vissza is veszik,meg utáljuk is....elrontott vmit,amivel kárt okozott..az okozott kárt helyre hozatták vele...megint ellenőrös példa...megbüntet és közben még magyaráz,hogy én egy fasz vagyok...tehát:
az én dolgom a szituációban-lebukik,büntetést fizet
az Ő dolga-kussol és büntet
persze a Gold Fm az ellenőr elöl elfutó suhánc...akkor új szereplő:
rendőr dolga-elkap,megver,még jobban megbüntet
ha meg nem "kap el",akkor meg...az én pénzemen fizetik,hogy védjen és ha meglopnak nem képes visszaszerezni...most megint ki a hunyó?
egy gondolatban...éljen a liberalizmus...(kis túlzással :D )mindent szabad,csak vállald a következményeket..és persze ez csak akkor működik,ha van,aki szankcionál...
 #16860  Szerző: Obladioblada

Johnny írta:De amikor már a Rendőröket sem engedik be az MSZP székházba Nyiregyen hogy kikapcsolják, akkor te mit vársz ettől az országtól?
És akkor megkérek mindenkit, hogy álljon fel, és énekeljük el együtt az Internacionálét. :D

Idézek belőle:

Pusztuljon ez a rablóbanda,
a rabságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.

Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
  • 1
  • 86
  • 87