RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#168943  Szerző: noartist

Ez már komolytalan. :D
Valaki hallgatja a rádiót ott benn? Vegyétek már ki az óranyitóból Szilárdot! Hogy lehet ennyire elhanyagolni egy rádiót? Ez annyira jellemző itthon... lenne vagy 2 percnyi munka.
(vagy visszatér valamikor? nyilatkozzatok!)
 #168941  Szerző: zenefalo

RadioFan írta:
Dawe1797 írta:Új Music Killers DJ-k jönnek jövő héten. Kíváncsi vagyok.

Várom én is. Szerintem már épp ideje a vérfrissülésnek.
Jó lenne, ha más elektronikus stílus is megjelenne, nem a house 15. féle változata. Gondolok itt trance, drum'n'bass,stb.
 #168935  Szerző: RadioFan

Dawe1797 írta:Új Music Killers DJ-k jönnek jövő héten. Kíváncsi vagyok.

Várom én is. Szerintem már épp ideje a vérfrissülésnek.
 #168919  Szerző: Dawe1797

Új Music Killers DJ-k jönnek jövő héten. Kíváncsi vagyok.
 #168881  Szerző: lalu84

Ezt énis megerősítem. OROSZ, Török....aztán algériai majd az összes svéd állami adó is bejött...még az rds is jött...leis fotózgattam. Ez nyáron mindíg előfordul....léköri terjedésnek köszönhető ilyen melegben...még a helyi adókat is simán elnyomja egy két percre!!!
 #168875  Szerző: Kovi02

mikrofonos írta:
Kovi02 írta:
noartist írta:Mi a fene püfölheti a 89.5-öt Kunszentmártonban? Az elmúlt időszakban jelent meg, hogy a sztereóban fogott MusicFM-et helyett hirtelen valami (román?) hablatyolás kezdi el jó minőségben zavarni/váltogatni. Mindezt egy fixen rögzített antennás, jó Sony hifivel, és a konyhában lévő Thomson rádióval is. Tehát nincs mozgásban egyik sem.
Makulátlan idő van, de korábban ekkor sem zavarta semmi. Elég komolyan hallgathatatlanná vált a rádió.
ES van déli és északi irányból is. :D Itt már a 106,7-en is török adó szól.
A gyakran lepkefing teljesítményű magyar kisadókat nem nehéz külföldről lesugározni. A román rádiók egyébként is általában úgy szólnak mint az atom. Megjegyzem próbáltam utána nézni Temesváron van egy adó, amelynek csak 0,2 Mhz-el tér el a frekvenciája a MusicFM-től. Lehet, hogy ez a bűnös. :hit:
? - van vagy 70kW a Széchenyi-hegyről,irányba állított antennával még itt is helyi térerővel jön a Music FM.
0,2 Mhz-t meg egy konyharádió nem képes elválasztani,bármi normálisnak nevezhető vevő képes rá.
ES volt azidőtájt,nálam a sáv végéig török adók szóltak,ill. jött pár svéd adó is,azok nyomhatták el,ebben biztosak lehetünk.
 #168874  Szerző: mikrofonos

Kovi02 írta:
noartist írta:Mi a fene püfölheti a 89.5-öt Kunszentmártonban? Az elmúlt időszakban jelent meg, hogy a sztereóban fogott MusicFM-et helyett hirtelen valami (román?) hablatyolás kezdi el jó minőségben zavarni/váltogatni. Mindezt egy fixen rögzített antennás, jó Sony hifivel, és a konyhában lévő Thomson rádióval is. Tehát nincs mozgásban egyik sem.
Makulátlan idő van, de korábban ekkor sem zavarta semmi. Elég komolyan hallgathatatlanná vált a rádió.
A gyakran lepkefing teljesítményű magyar kisadókat nem nehéz külföldről lesugározni. A román rádiók egyébként is általában úgy szólnak mint az atom. Megjegyzem próbáltam utána nézni Temesváron van egy adó, amelynek csak 0,2 Mhz-el tér el a frekvenciája a MusicFM-től. Lehet, hogy ez a bűnös. :hit:
 #168863  Szerző: Kovi02

#168861  Szerző: noartist

Mi a fene püfölheti a 89.5-öt Kunszentmártonban? Az elmúlt időszakban jelent meg, hogy a sztereóban fogott MusicFM-et helyett hirtelen valami (román?) hablatyolás kezdi el jó minőségben zavarni/váltogatni. Mindezt egy fixen rögzített antennás, jó Sony hifivel, és a konyhában lévő Thomson rádióval is. Tehát nincs mozgásban egyik sem.
 #168755  Szerző: oldman

Aranyos vagy , de ezt csak téged izgat. Azért köszi.
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 565