RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#168981  Szerző: Dawe1797

Nekem egyik tippem (remélem, bejön) a Stadiumx. Bár tuti nem élő lenne a mixük, hanem az X-Hour műsorukat adnák (mint a külföldi rezidensek radio show-jait).
 #168980  Szerző: asr27

Most is igen f@sza classic mix megy. :yeah:
 #168979  Szerző: asr27

Dani írta: de semmi remény nincs reálisan a kormányváltásra.
Off:
Minden így gondolkodó embert kötelezni kéne a voksolásra 4 évente, és akkor egyből lenne változás.
Ha nem mentek el szavazni, persze, hogy nincs rá esély.
On:
Sound előtt gyorsan bemutatják az új Music Killers DJ-ket. :D
Az egyik szerintem DJ Lia.
Többi tipp?
 #168977  Szerző: Dani

Nem akarok elszomoritani senkit, nekem sem tetszik a helyzet, de semmi remény nincs reálisan a kormányváltásra. Tudom, ez a MusicFM topic, csak feljött ez a téma, ezért reagáltam erre itt.
 #168974  Szerző: LewyDee

asr27 írta:Miért kéne eladni? Addigra kormányváltás lesz, reményeim szerint. :)
Mondjuk azért, mert láthatóan csak a pénzt viszi és meglátszik a műsorszerkésztésen is.
Valóban 2018-ban új kormány lesz, mivel a választáson a győztes fél alakíthat kormányt.
 #168972  Szerző: noartist

robert11 írta:Kinek van tippje, kik lesznek az új djk? Ugyanis reklámozzák hogy jönnek újak a kilersbe.
Majd hétfőn megtudod.
De ha nagyon kíváncsi vagy, némi szemfülességgel, és motszol.hu-s segítséggel lehetnek ötleteid.
 #168970  Szerző: robert11

Kinek van tippje, kik lesznek az új djk? Ugyanis reklámozzák hogy jönnek újak a kilersbe.
 #168963  Szerző: Sakál

zenefalo írta:
RadioFan írta:
Dawe1797 írta:Új Music Killers DJ-k jönnek jövő héten. Kíváncsi vagyok.

Várom én is. Szerintem már épp ideje a vérfrissülésnek.
Jó lenne, ha más elektronikus stílus is megjelenne, nem a house 15. féle változata. Gondolok itt trance, drum'n'bass,stb.
Ja, és hallgatnák kb. 15-en, biztos jól tökön akarják rúgni magukat (képletesen szólva).
 #168946  Szerző: asr27

Miért kéne eladni? Addigra kormányváltás lesz, reményeim szerint. :)
 #168944  Szerző: LewyDee

Jól tudom, hogy 2019. március 7-én jár le a licensz? Az már nem sok idő, de még eladható.
Amúgy nem csodálom a Rádió1 túl erős erős brand, hogy felvegye vele szemben a versenyt.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 565