RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#169427  Szerző: LuciFerko

joe írta:[A többi tízemeletes tetejét már mobil cégek bérlik ill. az MVM kormányzati kommunikációs eszközökkel rakta tele és/vagy be vannak építve napkollektorokkal. Antenna Hungária torony a város nyugati szélén nem ideális telephely, mert a sugárzás kelet fele (Románia irányába) korlátozva van...ha új adó telephelyet kell találniuk és kiépíteniük, akkor talán Karácsonyra meg fognak szólalni az éterbe...Joe
Ez nem így van :) Az MVM is csak a tető egy részét bérli. Fehérváron van olyan panel, amin van:
-Telenor
-Voda
-Telekom
-Kék Duna / R1
-Helyi mikrohullámú internet

Mindegyik a tető csak egy részét bérli. Viszont a társasháznak így nem is kéne közös költséget szednie, mert ezek egyenként legalább fél misit fizetnek évente.
 #169424  Szerző: joe

Wolfman írta:Itt valamit nagyon félrenéztél, mert a Radio Plus Kft. a budapesti Rádió 1-et takarja, és ők nyerték el a békéscsabai frekvenciát is, ergo saját maguktól "bérelnének" adót? Mazánék az Interax Kft. A legjobb az lenne, ha Mazánék készítenék a helyi műsort, erre azonban nem sok esélyt látok, tekintettel arra, hogyan szerezték meg előlük a frekvenciát...
Igen, összekevertem...már nem lehet követni, hogy ki mögött ki áll...a kérdés, hol fognak az adónak helyet találni Békéscsaba belvárosában. Mivel a mostani 88,9 adó telephelyről megy a Mega Rádió is így oda - ha feszült a helyzet - nem fogják Vajnáékat felengedni. A többi tízemeletes tetejét már mobil cégek bérlik ill. az MVM kormányzati kommunikációs eszközökkel rakta tele és/vagy be vannak építve napkollektorokkal. Antenna Hungária torony a város nyugati szélén nem ideális telephely, mert a sugárzás kelet fele (Románia irányába) korlátozva van...ha új adó telephelyet kell találniuk és kiépíteniük, akkor talán Karácsonyra meg fognak szólalni az éterbe...Joe
 #169411  Szerző: Wolfman

joe írta:...Rádió 1 akár megegyezhetne a Rádió Plus Kft-vel...
- Rádió 1 bérelné a meglévő adót + telephelyet Rádió Plus-tól...
- a Rádió Plus készíthetné a helyi műsorblokkot a Rádió 1 részére...
- esetleg a Rádió Plus az orosházi (gyulai) adó műsoridejét bérbe adhatná a Rádió 1-nek...
Itt valamit nagyon félrenéztél, mert a Radio Plus Kft. a budapesti Rádió 1-et takarja, és ők nyerték el a békéscsabai frekvenciát is, ergo saját maguktól "bérelnének" adót? Mazánék az Interax Kft.
A legjobb az lenne, ha Mazánék készítenék a helyi műsort, erre azonban nem sok esélyt látok, tekintettel arra, hogyan szerezték meg előlük a frekvenciát...
blue írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0863152621

Nem tudom, hogy ez a fb oldal mennyire hiteles de itt kb 2 hete írták kommentbe, hogy ,,Heteken belül"
Szerintem nem hiteles, annak idején én is benéztem. :D
 #169407  Szerző: joe

...Rádió 1 akár megegyezhetne a Rádió Plus Kft-vel...
- Rádió 1 bérelné a meglévő adót + telephelyet Rádió Plus-tól...
- a Rádió Plus készíthetné a helyi műsorblokkot a Rádió 1 részére...
- esetleg a Rádió Plus az orosházi (gyulai) adó műsoridejét bérbe adhatná a Rádió 1-nek...

Szerintem, ez az ideiglenes engedély kb. 2 hétre fog szólni, amikor az egyik reggel - adásszünet nélkül - az "országos" Rádió 1 fogja köszönteni a békéscsabai hallgatókat...Joe
 #169404  Szerző: kukac

blue írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0863152621

Nem tudom, hogy ez a fb oldal mennyire hiteles de itt kb 2 hete írták kommentbe, hogy ,,Heteken belül"
az addig oké, csak nem a (még) jelenlegi üzemeltető fogja csinálni, hanem már a budapesti Rádió1. :) ha most hosszabbítanak, akkor még max. két hónapra kapnak, de azt meg nem kötelező végig megvárni az új üzemeltetőnek.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 44