Itt mi folyik 0-5 óra között? Hol vannak a régi zenék, a "legnagyobb magyar slágerek"?
http://www.mostszol.hu/radio/slagerfm/day
http://www.mostszol.hu/radio/slagerfm/day
Chucky írta:Az kb minden nap szól, azzal nincs bajom.csadam írta:Mióta játszanak Radics Gigit, Vastag Csabát, Kocsis Tibort és ByeAlexet?Úgy láttam csak az éjszakai magyar zenefolyamban vannak ilyen bakik szerencsére.
Mondjuk tegnap éjjel kettő magasságában egy "Pharao - There is a star" is befigyelt a magyarok közé.
csadam írta:Mióta játszanak Radics Gigit, Vastag Csabát, Kocsis Tibort és ByeAlexet?Úgy láttam csak az éjszakai magyar zenefolyamban vannak ilyen bakik szerencsére.
pocsolya írta:Szörnyű hígfos lett a rádió, amióta új zenei szerkesztő dolgozik, és a nagymegfejtő, különösebb rádiós tapasztalat nélküli hölgyek vették át az irányítást. Indokolatlan irányváltás akkor, amikor a rádió sikeres, felfutóban van, és szereti mindenki? Konkrétan visszajuventusosodott, helló!Új zenei szerkesztő??? Mióta? Úgy látszik lemaradtam valamiről...
A szakmai, valóban hozzáértő stáb átment a Rádió 1-hez, úgyhogy lassan keresztet is lehet vetni a Sláger FM-re. A hallgatottsági eredményekben is meg fog látszani, de ezek még azt se értik, hogy nem azonnal jelennek meg a változtatások hatásai a grafikonon, hanem fél-egy év után.
Csodálom, hogy még nem írta le senki ezt a fikafórumon.
Chucky írta:Legalább a reggeli műsor maradt változatlan színvonalú…oldman írta:Az utóbbi két napban , több hét kihagyás után , újra belehallgattam. Pontosabban a két nap alatt, úgy 14 órán át füleltem. Zeneileg valami nem stimmel. Már nincs meg az egység, és alapjaiban vannak benne rossz dalok, vagy éppen rossz helyen szólalnak meg.Egyetértek! Lassan kipotyognak azok a dalok, amikért szerettük ezt a rádiót. Helyüket átveszik az unalomig játszott jól ismert borzalmak!
Részemről elindult a lejtőn, persze majd jönnek a szokásos ellenkommentek, hogy ez üzlet...bla..bla..bla
oldman írta:Az utóbbi két napban , több hét kihagyás után , újra belehallgattam. Pontosabban a két nap alatt, úgy 14 órán át füleltem. Zeneileg valami nem stimmel. Már nincs meg az egység, és alapjaiban vannak benne rossz dalok, vagy éppen rossz helyen szólalnak meg.Egyetértek! Lassan kipotyognak azok a dalok, amikért szerettük ezt a rádiót. Helyüket átveszik az unalomig játszott jól ismert borzalmak!