asr27 írta:altermanus írta:Én ebbe olyan biztos nem lennék, mert a környezetembe sokan megorroltak a jobbikra, mióta hanukát köszöntöttek a zsidóknak.
Mellesleg szerintem ha a jobbik nyer, akkor lehet, hogy az összes szórakozóhely bezár minden nap este 10 után...
Az már a saját magánvéleményem, hogy lehetséges több médiafelületet kapnak, mint amennyit a fidesz megszerzett magának (effektíve ők is kiépítik a médiabirodalmukat) - de természetesen ne legyen igazam...
nem kell az ördögöt a falra festeni! Honnan vetted ezeket az alaptalan vádakat?
Szerinted akkor ki esélyes a kormányváltásra?
Mszp? Nem látom Botkában azt a nagy kormányváltó erőt.
DK? Gyurcsány miatt esélytelen, hogy hatalomra kerüljenek.
A többi kispártot meg szinte nincs is értelme megemlíteni, örüljenek, ha bejutnak a parlamentbe.
Tegyük a szívünkre a kezünket, és lássuk be: a Jobbik is örülhet, hogy 2010-ben, egy (akkor még) demokráciában bejuthatott a parlamentbe azzal a szellemiséggel.
Ez az egész cukis(k)odás erőltetett, hiteltelen. Majd véletlen kormányra kerülnek, és hoppá, csodálkozunk, hogy nincs több kiskutyussal pózolós kép, hanem egy kicsit visszatérnek az alapértékekhez.
Ha csak így lehet megnyerni a választásokat, miért ne játszanák be? A nép bekajálja!
(ne jöjjön nekem senki, hogy
fideszes vagy
emeszpés vagyok, egyetlen kormányképes párt sincs jelenleg a parlamentben)
Az, hogy itt tartunk, csak a magyar népet minősíti. A Fidesz pedig egyszerűen zseni- tudják, hogy nyugodtan szétlophatják az országot, bárki bármit derít fel, azt el lehet lehetetleníteni jogi ügyeskedésekkel,
törvénypiszkálgatással.
Ez van. Tetszik, nem tetszik, de azért ne legyenek illúzióink: itt már be van betonozva a következő 4 év is, és ha nem állunk a sarkunkra (=emeljük fel a valagunkat mindannyian, tehát elmegyünk szavazni) új kezdeményezések támogatásával, akkor ez már így marad- és még ez a blokk sem Momentum/DK/Együtt reklám.
De komolyan! Azzal tehetné a magyar nép a legtöbbet, ha néha leülne 5 percre, és gondolkodna. Elvégre, ez az ő érdekeit is szolgálná.