RADIOSITE Fórum

• Zene

#16961  Szerző: nyikolaj

De amugy hogy jutott eszébe bizonyos rádioknak pont T.bánya? :S Miskolc miért nem lett volna jo?
 #16959  Szerző: nyikolaj

Szerintem is! :chinese:
 #16957  Szerző: centerweb

Ha majd megpályáztatják, akkor majd lezs valami. De akkor már kisebb lefedettségel, és Telkibánya közeléből. Egyébként szerintem a Gergely-heggyel jobban jártak volna. Kicsit magasabb, meg szerintem Miskolcot is jobban lefedné.
 #16954  Szerző: mg

nyikolaj írta:Persze,hogy legális.És a 99.2mhz ezek után befog kussolni?Pedig jo kis freki volt. 8-)
persze, mindannyian láttuk az ORTT határozatot, meg az azt megelőző pályázatot :D
 #16953  Szerző: mg

"Igyekeztek a Rally Rádiósok olyan pontot találni, ahonnan a legnagyobb lefedettség érhető el az engedélyezett teljesítménnyel."
cöcöcö :D
 #16952  Szerző: nyikolaj

Persze,hogy legális.És a 99.2mhz ezek után befog kussolni?Pedig jo kis freki volt. 8-)
 #16951  Szerző: centerweb

nyikolaj írta:Mondjuk a Borsó hegy jo magas!(én nem is lepődtem meg,hogy jol jön megye azerte)Biztosan emlékeztek,hogy pár éve egy szlovák katonai repülőgép ennek ment neki.Nem lehet olyan alacsony.
747m magas pontosan.
Itt is jön az egész házban telefonnal is.
 #16950  Szerző: nyikolaj

Mondjuk a Borsó hegy jo magas!(én nem is lepődtem meg,hogy jol jön megye azerte)Biztosan emlékeztek,hogy pár éve egy szlovák katonai repülőgép ennek ment neki.Nem lehet olyan alacsony.
 #16949  Szerző: centerweb

Kár hogy csak holnapig tart, elmentem volna a studió felé szétnézni.
http://www.boon.hu/hirek/sport/miskolc_ ... 3-04322981

"Igyekeztek a Rally Rádiósok olyan pontot találni, ahonnan a legnagyobb lefedettség érhető el az engedélyezett teljesítménnyel." Tehát akkor legális?
 #16947  Szerző: centerweb

JESSZUSATYAÚRISTEN! 800m-ről, a határ mellől ? Bátrak. De legalább teljesült a vágyam, hogy megtudjam meddig szól el egy adó a Borsó-hegyről :)
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 145