RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#169705  Szerző: csadam

Chucky írta:
csadam írta:Mióta játszanak Radics Gigit, Vastag Csabát, Kocsis Tibort és ByeAlexet?
Úgy láttam csak az éjszakai magyar zenefolyamban vannak ilyen bakik szerencsére.
Mondjuk tegnap éjjel kettő magasságában egy "Pharao - There is a star" is befigyelt a magyarok közé.:)
Az kb minden nap szól, azzal nincs bajom.
 #169704  Szerző: Chucky

csadam írta:Mióta játszanak Radics Gigit, Vastag Csabát, Kocsis Tibort és ByeAlexet?
Úgy láttam csak az éjszakai magyar zenefolyamban vannak ilyen bakik szerencsére.
Mondjuk tegnap éjjel kettő magasságában egy "Pharao - There is a star" is befigyelt a magyarok közé.:)
 #169703  Szerző: csadam

pocsolya írta:Szörnyű hígfos lett a rádió, amióta új zenei szerkesztő dolgozik, és a nagymegfejtő, különösebb rádiós tapasztalat nélküli hölgyek vették át az irányítást. Indokolatlan irányváltás akkor, amikor a rádió sikeres, felfutóban van, és szereti mindenki? Konkrétan visszajuventusosodott, helló!

A szakmai, valóban hozzáértő stáb átment a Rádió 1-hez, úgyhogy lassan keresztet is lehet vetni a Sláger FM-re. A hallgatottsági eredményekben is meg fog látszani, de ezek még azt se értik, hogy nem azonnal jelennek meg a változtatások hatásai a grafikonon, hanem fél-egy év után.

Csodálom, hogy még nem írta le senki ezt a fikafórumon.
Új zenei szerkesztő??? Mióta? Úgy látszik lemaradtam valamiről...

A "visszajuventusosodást" én is észrevettem, így már nem is olyan, mint kb. egy hónapja amikor gyakrabban hallgattam. Így semmi egyedisége nincs, pedig pont azt szerettem benne (legalábbis az éjszakai műsorsávban a sok régi, ritkábban játszott magyar zenék). Ennyiből vissza is lehetne nevezni Juventusra, kár is volt ez a nagy változtatás még anno.
 #169702  Szerző: pocsolya

Szörnyű hígfos lett a rádió, amióta új zenei szerkesztő dolgozik, és a nagymegfejtő, különösebb rádiós tapasztalat nélküli hölgyek vették át az irányítást. Indokolatlan irányváltás akkor, amikor a rádió sikeres, felfutóban van, és szereti mindenki? Konkrétan visszajuventusosodott, helló!

A szakmai, valóban hozzáértő stáb átment a Rádió 1-hez, úgyhogy lassan keresztet is lehet vetni a Sláger FM-re. A hallgatottsági eredményekben is meg fog látszani, de ezek még azt se értik, hogy nem azonnal jelennek meg a változtatások hatásai a grafikonon, hanem fél-egy év után.

Csodálom, hogy még nem írta le senki ezt a fikafórumon.
 #169700  Szerző: csadam

Mióta játszanak Radics Gigit, Vastag Csabát, Kocsis Tibort és ByeAlexet?
 #169464  Szerző: BroCreSt

Az archívumba dobtam be egy linket.
Sláger Rádió - Music Menu (1998)
 #169459  Szerző: RadioFan

Chucky írta:
oldman írta:Az utóbbi két napban , több hét kihagyás után , újra belehallgattam. Pontosabban a két nap alatt, úgy 14 órán át füleltem. Zeneileg valami nem stimmel. Már nincs meg az egység, és alapjaiban vannak benne rossz dalok, vagy éppen rossz helyen szólalnak meg.
Egyetértek! Lassan kipotyognak azok a dalok, amikért szerettük ezt a rádiót. Helyüket átveszik az unalomig játszott jól ismert borzalmak!
Részemről elindult a lejtőn, persze majd jönnek a szokásos ellenkommentek, hogy ez üzlet...bla..bla..bla
Legalább a reggeli műsor maradt változatlan színvonalú…
 #169457  Szerző: altermanus

itt nem MTI hírek mennek (remélem)
 #169455  Szerző: Chucky

oldman írta:Az utóbbi két napban , több hét kihagyás után , újra belehallgattam. Pontosabban a két nap alatt, úgy 14 órán át füleltem. Zeneileg valami nem stimmel. Már nincs meg az egység, és alapjaiban vannak benne rossz dalok, vagy éppen rossz helyen szólalnak meg.
Egyetértek! Lassan kipotyognak azok a dalok, amikért szerettük ezt a rádiót. Helyüket átveszik az unalomig játszott jól ismert borzalmak!
Részemről elindult a lejtőn, persze majd jönnek a szokásos ellenkommentek, hogy ez üzlet...bla..bla..bla
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 102