RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#16980  Szerző: nyikolaj

A manóba! :sick: :vomit: Na jo mindegy,de akkor is kell még legalább 1 igazi helyi kerrádio Miskolcra.Csak nem értem miért nem akarnak még tervezni sem.
 #16971  Szerző: Luigi

Na tessék mire beírtam, centerweb megelőzött...
a lényeg attól ugyanaz marad :)
 #16970  Szerző: Luigi

A Híd rádiónak soha egy pillanatig nem volt saját műsora. Lelakott konzerveket vettek meg más adóktól. (Hallottam náluk expresses és Rádió 35-ös átvett műsorokat is.)
Se technika, se team, sesemmi :(
 #16968  Szerző: centerweb

Sajnos el kell hogy keserítselek, hogy az a reggeli műsor, és minden más ami ment benne azt nem ők gyártották (konzerv), hanem másik rádiótól vették át. Egyetlen egy műsor volt amit (ők?) csináltak, az este 8 órakkor lévő helyi hírösszefoglaló, amit a Rádió35-ben és Expressben is lévő Orosz Kata mondott fel.
 #16964  Szerző: nyikolaj

Na azért volt(van)ott valami. 8-) Volt egy egész normális reggeli műsoruk is.Ha kikupálodott volna egész jo rádio lett volna.
 #16962  Szerző: centerweb

Én a Hid Rádio team helyében hagynám ott Telkibányát,és irány Miskolc!A technika,a felszereltség és a gárda megvan.Akkor mi lehetne a gond pl;hogy elfoglalják a 101.6-es keresett frekit?
Milyen gárda? Milyen technika? Te a Hídról beszélsz?
 #16958  Szerző: nyikolaj

Én a Hid Rádio team helyében hagynám ott Telkibányát,és irány Miskolc!A technika,a felszereltség és a gárda megvan.Akkor mi lehetne a gond pl;hogy elfoglalják a 101.6-es keresett frekit? ;)
 #16124  Szerző: Obladioblada

Metro: Mária volt

Mária volt, csak egy szép női név
Ez másnak csak ennyit jelenthet
Mária volt, s nekem több ennyinél
Mert számomra ő volt a kezdet

A szó: szerelem furcsa világot rejt
S én sejtettem csupán, e világ milyen lehet
Ő eloszlatta minden kételyemet
Mária volt az, ki oda elvezetett

Mária volt, hosszú selymes haján
A nap szőkén játszott a széllel
Mária volt, arca emlék csupán
Mely dacol a múló idővel

Nem tudhatom, a jövő mit hoz elém
Tán sok boldog évet, tán magányt, szürkeséget
Bármi is lesz, mindig megőrzöm én
Az emlékek között a nevét s haja színét
A nevét s haja színét
 #16116  Szerző: centerweb

Az előbb volt a 100.6-on egy "Hírpercek" nevű műsor, aminek pont a végét kaptam el, éppen a sátoraljaújhelyi bobpályáról beszéltek, meg a kilátó felújításáról. A bemondó Orosz Kata volt, aki ugye az Expressnél szintén mond híreket. És ez a műsor is az "ORTT támogatásával készült". RDS PS jelenleg HIDRADIO a pTY pedig POP_M.

Mária továbbra sincs sehol.
 #16020  Szerző: Zsolt0911

Tegnap (péntek) délután a Sajóvölgyben jártam, de nem hallottam semmit, csak FM-kavarást a 100,6-on. Pedig elég jó autórádión néztem. Ami azért érdekes, mert írjátok, hogy Miskolcon is fogjátok. De lehet csak rossz helyen próbálkoztam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19