Kovi02 írta:Gratulálok ezekhez a vételekhez,van-e egyáltalán olyan adó,amiről nincsen ID-d?Gratulálok neked is! - megnyugtatlak, nincs mindenről ID-m, logolás közben mindenről készítek felvételt, csak nem mindent mentek - 500-dik TRT-FM, BBC R2-re nem pazarolom a tárhelyet. Terjedéskor az 50km is számít, de neked is van esélyed An Qurayyat An Nabk vételére. Pl. a 88,6 nálam olyan...volt, hogy a szír, szaúdi ill. libanani adók váltogatták egymást, úgy ahogy a terjedés hullámzott. Az idei évben én nem vettem pl: portugál adót, sőt most a "Baltikum" is kimaradt.![]()
A libanonit tudtam visszahallgatás után rögtön azonosítani,logomban is szerepel,csak kíváncsi voltam,hogy hallható-e a felvétel,mert én alig hallottam.
Ennyit számíthat-e az,hogy te vagy olyan 120km-mel keletre? Ha délkeleti terjedés van,nálam lényegében csak egyszer jött Jordánia tavaly,idén meg egyszer sem.![]()
Jeruzsálem,Adana,Kairó,Latakia minden délkeleti terjedésnél szól,de náluk keletebbit alig fogtam. Szaúdi még 1x ugrással se jön,pedig An Qurayyat An Nabk 2280km-re van,már 100W-os adót is vettem 2323km-ről,de a 88,6 91,7 -et mindig foglalja a szír adó.
Joe