Kérlek segítsetek! Szeretném el Risefmesíteni a lejátszómat, ha van valakinek régi adása, mixe, zenei órái, akkor kérem ossza meg velem.
Vagy ha tudjátok kihez kell fordulni, adjátok át. Köszönöm!

TechY01 írta: ↑2018.07.02. 15:26Ma nem hallgattam sokáig, de párszor előfordult, hogy ugrott. Valamelyik délután viszont NiteRise mixek mentek, és az élvezhetetlen volt.noartist írta: ↑2018.07.02. 14:54 Értem én, hogy ez már csak egy MP3-lejátszó, ami egy sarokba ledobott gépről ketyeg, de legalább netre lenne kötve, és nem ugrálna a stream folyamatosan.Nálam nem akad.
Az is csodálatos, hogy valamelyik nap szinte minden zene között elhangzott, hogy bizony, itt minden este trackpremier van Iller Bálinttal.
Nem lehetne ezt kicsit igényesebben?
noartist írta: ↑2018.07.02. 14:54 Értem én, hogy ez már csak egy MP3-lejátszó, ami egy sarokba ledobott gépről ketyeg, de legalább netre lenne kötve, és nem ugrálna a stream folyamatosan.Nálam nem akad.
Az is csodálatos, hogy valamelyik nap szinte minden zene között elhangzott, hogy bizony, itt minden este trackpremier van Iller Bálinttal.
Nem lehetne ezt kicsit igényesebben?
atlagosjofiu írta:Sziasztok! Nem tudom, hogy a tulaj olvasni fogja-e, remélem igen. ☺ Régen sokat hallgattam még a rendes állomást. Már akkor is azt éreztem, hogy akár tök jó is lehetne ez a csomag, ha igényesebben szerkesztették volna. Nincs ez másként most sem. Miért nem próbálnak meg egy tisztesen felépített netes rádiót készíteni ebből a kavarodásból? Sok lehetőség van, meg kéne próbálni, elhivatottság kérdése.Nem egy rossz elképzelés, mert konkurencia nem igazán van itthon. Neten sem, FM-en sem.