Kovi02 írta:melyik külföldi adókat hallgatod,amit nem neten,hanem rádión hallgatsz?Ö3, Europa2, Funradio, FM4 meg középhullámon esténként a román közszolgálatit, jó zenék mennek rajta.
Kovi02 írta:melyik külföldi adókat hallgatod,amit nem neten,hanem rádión hallgatsz?Ö3, Europa2, Funradio, FM4 meg középhullámon esténként a román közszolgálatit, jó zenék mennek rajta.
LuciFerko írta:Ma is néztem vonaton, ls a 88,9 a leg erősebb, Siófoknál is jött. a 92.5 felejtős volt a Part FM miatt.Az szép,nem gondoltam hogy odáig is elmegy,amikor határ menti adóállomás. Amúgy az RTV és az RTS adói valami nagyon rosszul szólnak,alig vannak mélyek,a 99,3 meg néha féloldalas. A 101,1 és a 88,9 még elmegy,de komolyzene hallgatására alkalmatlan,ami pedig szokott rajtuk menni,és beszéd közben "pattog",ilyet csinál a 91,5 és a 89,6 is.
LuciFerko írta:Nincs,néha van kb. 1x egy évben,akkor ___R_T_S A30BKovi02 írta:88.9 nekem az Alpha.LuciFerko írta:FM 101,1 Beograd 3 jött szépen vonaton Polgárdinál most este.Azt is feltekerték,nemrég Pécsen is vettem minden szabadkai nagyot ,RDS-sel.
(a 88,9 hogy jön? itt mindent szétcsap,annyira feltekerték)(de majd lenyomom az adót valamikor egy pillre
)
Szerintem eddig ideiglenes helyről mentek az adások, most kerültek vissza a toronyra.
92.5-ön van már RDS?
Kovi02 írta:88.9 nekem az Alpha.LuciFerko írta:FM 101,1 Beograd 3 jött szépen vonaton Polgárdinál most este.Azt is feltekerték,nemrég Pécsen is vettem minden szabadkai nagyot ,RDS-sel.
(a 88,9 hogy jön? itt mindent szétcsap,annyira feltekerték)
LuciFerko írta:FM 101,1 Beograd 3 jött szépen vonaton Polgárdinál most este.Azt is feltekerték,nemrég Pécsen is vettem minden szabadkai nagyot ,RDS-sel.
joe írta:A 107,5-öt én sem veszem, viszont a 89,5 Delta egész jól jön...JoeAzért nézd majd a 107.5-t is,főleg reggelente szokott nagyon erős lenni. 89.5 nálam H és V is Music FM,