RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#17113  Szerző: lacita

Csáó szerintem a déli kivánságműsor Repkényi Dórival még egy órával kéne meghoszabitani! Mert ez a 2-óra nagyon kevés, Így 12:00-től lenne 15:00-ig. Szerintem például ez egy jó ötlet lenne! :)
 #17032  Szerző: tomee

mg írta:
Flash írta:Szerintem ennyi volt a megújulás.
vagy netán folyamatosan újul meg :)
Hát ha igen, elég vontatottam megy...
Én a sweeper-ek mennyiségét keveslem, meg vmi csajjal is jó lenne felmondatni pár szignált. Úgy egyébként sincsenek új órakezdő szignálok, ami kifejezetten a roxy-ra jellemző lenne, csak fel van mondva, hogy ez XY műsor és ennyi. Meg új music menu stb. (Építő jellegűnek szánt kritika)
 #17030  Szerző: mg

Flash írta:Szerintem ennyi volt a megújulás.
vagy netán folyamatosan újul meg :)
 #17029  Szerző: Flash

Szerintem ennyi volt a megújulás.
 #17024  Szerző: zenefalo

Mondjuk,a weblapjukon, a programismertetőben szombaton és vasárnap 14 és 16 óra között slágerlista van feltüntetve.Az éterben pedig csak a rotáció megy ebben az időben,teljesen élettelenül,csak szignálokkal.Akkor mikortól érvényes ez a kiírás,2010-től? :hehe:
 #16729  Szerző: rsite1

Attis írta:Ha nem, akkor meg mit fikázol?
Egyszerű az oka...
 #16712  Szerző: tomee

Én találtam olyan képet is, amin full tele volt a terem...sorry. Kben tényleg annyira számít, hogy melyik bulin hányan voltak? A különbség általában meg abszolút elhanyagolható.
 #16709  Szerző: Attis

Na de ez csak a terem egy része. Lehet, h 30-szor ekkora + többszintes építmény. Amúgy meg ott voltál? Ha nem, akkor meg mit fikázol?
 #16684  Szerző: Norby

Viktor írta:Tud valaki valamit a Roxy party-ról? Milyen volt a buli?
Mennyien voltak?
Állítólag kenterbe verte a Rizsa buliját. Mozdulni nem lehetett.
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 333