Sokol404 írta:91.6on ott a szentesi kossuthmg írta:Nálam ezek még a kábelhálózatba is belehallatszanak.Sokol404 írta:Itt baromi nagy térerővel adMég Kisteleken is tökéletesen jön a 88.9, 92.5, 99.3, 101.1, legalább olyan jól, mint Szentes, annak ellenére, hogy vagy 50 km ide.
99.3-at szoktam hallgatni útközben, zeneileg nagy meglepetéseket tud okozni
esetleg még a B92-t rakhatnák mondjuk a 101.1-re, az tökéletes volna
A 99,3 tényleg olyan, afféle meghatározhatatlan stílusú rádió. De néha a sztereójele is eléggé különös, te nem tapasztaltad?
Szegeden pl. a horvát 98,1 MHz is magabiztosan jön, Nálad?
És még egy kérdés: a 91,5-et nem említetted, pedig az is a 92,5-del ~ azonos teljesítménnyel ad. Az már nem terjed el odáig?
LuciFerko írta:Jaj, értem.Sokol404 írta:???LuciFerko írta:amúgy csinálhatnál egy teljes bandscant, nagyon érdekelne, hogy miket hallasz:)Majd kicsit később, a 6,2 m-es antennával. Amúgy nem nagy szám. (addigra kitalálom, hogy veszem fel, mert kint van a kert közepén)
mg írta:Nálam ezek még a kábelhálózatba is belehallatszanak.Sokol404 írta:Itt baromi nagy térerővel adMég Kisteleken is tökéletesen jön a 88.9, 92.5, 99.3, 101.1, legalább olyan jól, mint Szentes, annak ellenére, hogy vagy 50 km ide.
99.3-at szoktam hallgatni útközben, zeneileg nagy meglepetéseket tud okozni
esetleg még a B92-t rakhatnák mondjuk a 101.1-re, az tökéletes volna