BMáté írta:Agymosottak összetartanak, sajnos ezért is tart itt az ország.frekivadasz írta:Csinálj valamit azzal a varázsgömbbel, mert hülyeségeket beszél![]()
![]()
BMáté írta:Agymosottak összetartanak, sajnos ezért is tart itt az ország.frekivadasz írta:Csinálj valamit azzal a varázsgömbbel, mert hülyeségeket beszél![]()
![]()
BMáté írta:Akkor ennyi erővel, akinek több gyereke van, az miért nem fizet adót?! Fizessenek ők is! Ez megint arra megy ki, hogy a pályakezdőkkel meg a nyugdíj előtt lévőkkel b@sznak ki!asr27 írta:"Egyébként ez volt a szocik egyetlen normális cselekedete. Elvégre közteherviselés rendszerében élünk, nem"Most komolyan mi baj ezzel? Miért önzőség? Azért mert valaki 80 ezret keres, ne fizessen adókat?
Erre most olyat tudnék írni, hogy 1 hetes tiltás járna érte, de inkább visszafogom magam.
Az, hogy te egy rendkívül önző, személyiség vagy, az kétségtelen.
BMáté írta:Nem ismerek be semmit, mivel nincs mit beismernem! 8 évvel ezelőtt jobb volt az élet Magyarországon, mielőtt az a mocskos maffia banda nem baszta szét a társadalmat, média piacot és még sorolhatnám!asr27 írta:csak egy kérdés... KI nem szar le téged??? Az állampolgárok többsége elégedetlen és kormányváltást akar!Értem, tehát beismered, hogy tévesen érveltél, 2009-ben nem minimálbérre voltál bejelentve, rossz következtetéseket vontál le. Még annyi, hogy "ki nem szar le téged"... Hát te, hiszen reagáltál a hozzászólásomra. Egyébként a teljes népesség 43-48 %-a akar kormányváltást, csak pontos információkat írj, ha kérhetem.
frekivadasz írta:Csinálj valamit azzal a varázsgömbbel, mert hülyeségeket beszél
asr27 írta:"Egyébként ez volt a szocik egyetlen normális cselekedete. Elvégre közteherviselés rendszerében élünk, nem"Most komolyan mi baj ezzel? Miért önzőség? Azért mert valaki 80 ezret keres, ne fizessen adókat?
Erre most olyat tudnék írni, hogy 1 hetes tiltás járna érte, de inkább visszafogom magam.
asr27 írta:csak egy kérdés... KI nem szar le téged??? Az állampolgárok többsége elégedetlen és kormányváltást akar!Értem, tehát beismered, hogy tévesen érveltél, 2009-ben nem minimálbérre voltál bejelentve, rossz következtetéseket vontál le. Még annyi, hogy "ki nem szar le téged"... Hát te, hiszen reagáltál a hozzászólásomra. Egyébként a teljes népesség 43-48 %-a akar kormányváltást, csak pontos információkat írj, ha kérhetem.
asr27 írta:csak 266 151 ember akar kormány váltást, a többi el sem megy szavazni a jobbikra...BMáté írta:csak egy kérdés... KI nem szar le téged??? Az állampolgárok többsége elégedetlen és kormányváltást akar!asr27 írta:"Egyébként ez volt a szocik egyetlen normális cselekedete. Elvégre közteherviselés rendszerében élünk, nem"Ez az érdemi válaszod? Semmit nem cáfoltál meg.
Nekem te ne mond meg, hogy én mennyire vagyok tisztában a munkaszerződésemmel és a béremből levont járulékokkal!
"mert a BRUTTÓ összeg is csak 71 500 forint volt..."
Csak??? Ember! Ez a pénz akkor többet ért, mint a mostani szakmunkás minimálbér, ami valóban 107 065!
Úgy pedálozol vele, mint, ha akkora összeg lenne! aztakurvaéletbe, el ne szállj attól a 107 065 forinttól! Mennyi is Ausztriában? Németországban? Svájcba? Franciaországban? Sőt! Szlovéniában?
Veled, mint egy agymosott mélyfideszessel, ne is várd, hogy normális emberi stílusban kommunikáljak!
Ausztriában egyébként 0, ott nincs olyan, hogy minimálbér.
A "csak"-ot a 73 ezerhez viszonyítottam, hogy miért képtelenség az az összeg.
Egyébként pedig semennyire nem vagy tisztában, ha továbbra is 73 ezerről beszélsz, mint minimálbér 2009-ben.