frekivadasz írta:biztosan egy fidesz aktivista vagyAjjaj, ezzel most kihúztad a gyufát

frekivadasz írta:biztosan egy fidesz aktivista vagyAjjaj, ezzel most kihúztad a gyufát
altermanus írta:Nem vagyok önző, a fidesz az önző. Ezek, amiket felsoroltál mindegyike csak látszatintézkedés.asr27 írta:aha, de van akit igen, és az a baj, hogy most egy kicsit önző vagy... de már megszoktam...altermanus írta:Jah, és az kimaradt, hogy a devizahitelesekwn segítenek... - a nagymamához, vagy a hid alá költözni, mert kirakja a bank a családos embereket a saját házukból, amit maguk építettek...Amiket leírtál azok közül engem és még több millió magyar állampolgárt egy sem érint!
Én elismerem azt is, hogy vannak jó húzásauk is ennek a kormánynak
- Családi adókedvezmény
- CSOK (bár ezt a felső 10000 engedheti meg magának)
- ingyen utazás a nyugdíjasoknak (bár a pótdíjas járaton ki kell fizetni a 150 forintot)
- és bármennyire vonakodok tőle, de a kerítés is jó ötlet volt, bár az unióval való szembeszegülés nem tudom mennyire lesz jó ötlet.
Tehát, szerintem az lesz, hogyha a fidesz marad hatalmon, hogy kicsapnak bennünket az unióból...
asr27 írta:aha, de van akit igen, és az a baj, hogy most egy kicsit önző vagy... de már megszoktam...altermanus írta:Jah, és az kimaradt, hogy a devizahitelesekwn segítenek... - a nagymamához, vagy a hid alá költözni, mert kirakja a bank a családos embereket a saját házukból, amit maguk építettek...Amiket leírtál azok közül engem és még több millió magyar állampolgárt egy sem érint!
Én elismerem azt is, hogy vannak jó húzásauk is ennek a kormánynak
- Családi adókedvezmény
- CSOK (bár ezt a felső 10000 engedheti meg magának)
- ingyen utazás a nyugdíjasoknak (bár a pótdíjas járaton ki kell fizetni a 150 forintot)
- és bármennyire vonakodok tőle, de a kerítés is jó ötlet volt, bár az unióval való szembeszegülés nem tudom mennyire lesz jó ötlet.
Tehát, szerintem az lesz, hogyha a fidesz marad hatalmon, hogy kicsapnak bennünket az unióból...
asr27 írta:7 milliót? hisz már alig vagyunk 9 millióan, ebből 1 millió nem is él Magyarországon!A tisztánlátás végett:Ismét kiderült, hogy egy agymosott személy vagy, aki még az alap dolgokkal sincs tisztában!
Még egyszer mondom: Hazudni te szoktál a fórumtársaidnak.Hát...engem még itt senki nem kapott hazugságon, téged viszont éppen a napokban. Nem mellesleg visszautasítom, és kikérem magamnak ezt a megjegyzést!
asr27 írta:Tévedsz, de ez természetesen bárkinek megengedett.frekivadasz írta:Még egyszer leírom: EGYIK SEM ÉRINT! Hadd tudjam már én, hogy melyik érint, és melyik nem!asr27 írta:7 milliót? hisz már alig vagyunk 9 millióan, ebből 1 millió nem is él Magyarországon!Pedig - ha csak nem vagy remete - bizony mind érint, ha nem is közvetlenül, és nem is nagy mértékben.Ismét kiderült, hogy egy agymosott személy vagy, aki még az alap dolgokkal sincs tisztában!
Még egyszer mondom: Hazudni te szoktál a fórumtársaidnak.
asr27 írta:De hisz' aki keveset keres, az kevesebb ÁFÁt is fizet. Ilyenkor nem baj, hogy a "gazdagok" többet fizetnek?frekivadasz írta:Agymosott barátom, nem, nem a vezíred határozza meg az árakat, de azt igen, hogy milyen magas legyen az árakat terhelő adó, Lásd: 27%-os áfa, ami a legmagasabb az EU-ban, de talán a világon is!asr27 írta:Megint baromságokat írkálsz össze-vissza!A jobbiknak? Kösz, nem. A többi viccpártot már le sem írom.
Volt 7 szabad választás igen.... de mindig csak fidesz-mszp-fidesz-mszp. mint, ha nem létezne másik párt pedig vannak normálisabbak is! Meg kell adni az esélyt egy újnak!
Egyébként mi az, hogy meg kell adni? Ezt vegyem úgy, hogy kötelező, mert asr27 azt mondta?
asr27 írta:Nem a kormány tehet arról, hogy valaki minimálbért keres, valóban! De arról a kormány tehet, hogy mire elég az a nyavalyás minimálbér!Én úgy tudom piacgazdaság van nálunk, persze lehet hogy tévedek, és a fidesz, sőt maga Orbán határozza meg az árakat. Mint ahogy azt is, hogy a Radio1-en milyen zene szól. Ja nem, az a Vajna
frekivadasz írta:Még egyszer leírom: EGYIK SEM ÉRINT! Hadd tudjam már én, hogy melyik érint, és melyik nem!asr27 írta:7 milliót? hisz már alig vagyunk 9 millióan, ebből 1 millió nem is él Magyarországon!Pedig - ha csak nem vagy remete - bizony mind érint, ha nem is közvetlenül, és nem is nagy mértékben.Ismét kiderült, hogy egy agymosott személy vagy, aki még az alap dolgokkal sincs tisztában!
Még egyszer mondom: Hazudni te szoktál a fórumtársaidnak.