RADIOSITE Fórum

• Politika

#171299  Szerző: asr27

Kép
 #171295  Szerző: altermanus

asr27 írta: Azóta kétszer is bukott a fidesz, elég nagyot: 1x Tapolcán, egyszer pedig Veszprémben!
Devecsert ki ne hagyd... :troll:
 #171292  Szerző: asr27

Dani írta:
asr27 írta:Hagyjál már az ilyen olyan kutatási eredményekkel meg statisztikával... soha nem hittem egyiknek sem.
Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak! Tudod nagyon sokan inkább magukban tartják, hogy elegük van a fideszből!
Meg van az 5 millió is!!
Akkor miért az a tapasztalat az állitásoddal szemben, hogy elsöprő fidesz győzelem van mindig? (nem vagyok fideszes, én se értem, miért van ez)
Mindig? Mikor volt legutóbb elsöprő fidesz győzelem? 2014-ben.
Azóta kétszer is bukott a fidesz, elég nagyot: 1x Tapolcán, egyszer pedig Veszprémben!
 #171291  Szerző: BMáté

asr27 írta:Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak!
Megkérdezted mind a 8 millió választásra jogosultat? Végeztél egy legalább 1000 fős mintavételű kutatást?
 #171288  Szerző: Dani

asr27 írta:Hagyjál már az ilyen olyan kutatási eredményekkel meg statisztikával... soha nem hittem egyiknek sem.
Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak! Tudod nagyon sokan inkább magukban tartják, hogy elegük van a fideszből!
Meg van az 5 millió is!!
Akkor miért az a tapasztalat az állitásoddal szemben, hogy elsöprő fidesz győzelem van mindig? (nem vagyok fideszes, én se értem, miért van ez)
 #171287  Szerző: asr27

Kép
:lool: :lool: :lool:
:vomit: :vomit: :vomit:
Így látják az agymosottak!
 #171268  Szerző: djlacee

Olyat sokszor láttam már, hogy vérfideszest nem lehetett ész érvekkel meggyőzni, de olyat, hogy egy magát baloldalinak mondó embert se, olyat még nem. Durva!
 #171264  Szerző: asr27

Hagyjál már az ilyen olyan kutatási eredményekkel meg statisztikával... soha nem hittem egyiknek sem.
Meg van az 5 millió is!!
 #171263  Szerző: BMáté

asr27 írta:Körülöttem? te el vagy tévedve, ember! legalább 5 millióan, gondolják így, hogy nem jó a fidesz kormány!
Valótlant állítók? Nem állítottam semmi valótlant, ellentétben veled és a fideszes fórumtársaddal!
3,5 millióan gondolják így. (Závecz-féle kutatási eredmény.) Ergo, most is valótlant állítottál!
 #171262  Szerző: asr27

frekivadasz írta:
asr27 írta:Óriási meglepetés lett volna, ha a másik fidesss hívő nem okoskodik ide valamit, ami ellenem szól!
Óriási meglepetés lett volna, ha érdemben reagálsz a hozzászólásomra, valamint nem viselkednél úgy, mintha csak körülötted, meg a saját kis vágyaid körül forogna a világ.

Azt, hogy már sokadszorra teljesen valótlant állítasz, mondani sem kell.
Körülöttem? te el vagy tévedve, ember! legalább 5 millióan, gondolják így, hogy nem jó a fidesz kormány!
Valótlant állítók? Nem állítottam semmi valótlant, ellentétben veled és a fideszes fórumtársaddal!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 517