asr27 írta: Azóta kétszer is bukott a fidesz, elég nagyot: 1x Tapolcán, egyszer pedig Veszprémben!Devecsert ki ne hagyd...

asr27 írta: Azóta kétszer is bukott a fidesz, elég nagyot: 1x Tapolcán, egyszer pedig Veszprémben!Devecsert ki ne hagyd...
Dani írta:Mindig? Mikor volt legutóbb elsöprő fidesz győzelem? 2014-ben.asr27 írta:Hagyjál már az ilyen olyan kutatási eredményekkel meg statisztikával... soha nem hittem egyiknek sem.Akkor miért az a tapasztalat az állitásoddal szemben, hogy elsöprő fidesz győzelem van mindig? (nem vagyok fideszes, én se értem, miért van ez)
Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak! Tudod nagyon sokan inkább magukban tartják, hogy elegük van a fideszből!
Meg van az 5 millió is!!
asr27 írta:Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak!Megkérdezted mind a 8 millió választásra jogosultat? Végeztél egy legalább 1000 fős mintavételű kutatást?
asr27 írta:Hagyjál már az ilyen olyan kutatási eredményekkel meg statisztikával... soha nem hittem egyiknek sem.Akkor miért az a tapasztalat az állitásoddal szemben, hogy elsöprő fidesz győzelem van mindig? (nem vagyok fideszes, én se értem, miért van ez)
Jobban hiszek a saját tapasztalatomnak! Tudod nagyon sokan inkább magukban tartják, hogy elegük van a fideszből!
Meg van az 5 millió is!!
asr27 írta:Körülöttem? te el vagy tévedve, ember! legalább 5 millióan, gondolják így, hogy nem jó a fidesz kormány!3,5 millióan gondolják így. (Závecz-féle kutatási eredmény.) Ergo, most is valótlant állítottál!
Valótlant állítók? Nem állítottam semmi valótlant, ellentétben veled és a fideszes fórumtársaddal!
frekivadasz írta:Körülöttem? te el vagy tévedve, ember! legalább 5 millióan, gondolják így, hogy nem jó a fidesz kormány!asr27 írta:Óriási meglepetés lett volna, ha a másik fidesss hívő nem okoskodik ide valamit, ami ellenem szól!Óriási meglepetés lett volna, ha érdemben reagálsz a hozzászólásomra, valamint nem viselkednél úgy, mintha csak körülötted, meg a saját kis vágyaid körül forogna a világ.
Azt, hogy már sokadszorra teljesen valótlant állítasz, mondani sem kell.