RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#171294  Szerző: altermanus

bd95 írta: A három doboz fehér, a betűk feketék, és az egész áttetsző valamennyire. A betűk talán kicsivel jobban.
Én amúgy nem piszkálnám a magyar logót se, 20 éves, nem az, hogy ikonikus, de eléggé jellegzetes már
kicsit off: a Szomszéd Zsuzsika néni meg majd hozzám fut, hogy nincs RTL Klub... jó a logo, úgy ahogy van...
 #171250  Szerző: bd95

LuciFerko írta:
csadam írta:
bd95 írta: Csak nekem tűnik úgy, hogy az RTL felirat nagyobb lett? Mintha kisebb lenne a betűk körül a keret.
Nem, valóban nagyobb lett.

Ha már logóváltoztatás: a keretet teljesen elhagynám, elég lenne csak a felirat áttetsző színben, esetleg úgy, hogy világos háttér előtt sötét felirat, sötét háttér előtt világos felirat, és a háttér árnyalatának megfelelően változna.
A németnél milyen most?
A három doboz fehér, a betűk feketék, és az egész áttetsző valamennyire. A betűk talán kicsivel jobban.
Én amúgy nem piszkálnám a magyar logót se, 20 éves, nem az, hogy ikonikus, de eléggé jellegzetes már
 #171248  Szerző: LuciFerko

csadam írta:
bd95 írta: Csak nekem tűnik úgy, hogy az RTL felirat nagyobb lett? Mintha kisebb lenne a betűk körül a keret.

Ha már logóváltoztatás: a keretet teljesen elhagynám, elég lenne csak a felirat áttetsző színben, esetleg úgy, hogy világos háttér előtt sötét felirat, sötét háttér előtt világos felirat, és a háttér árnyalatának megfelelően változna.
A németnél milyen most?
 #171244  Szerző: csadam

#171234  Szerző: bd95

mihalylovics írta:
djlacee írta:
BroCreSt írta:Mesecsatorna arulat. :)
vagy MTV
https://youtu.be/ftOzBA_lx98?t=1m23s
Mindegy is, az előző egy híján tíz éve volt képernyőn, már régóta érett volt a csere (egyébként nekem tetszik, azonban a logót is nyugodtan cserélhették volna).
Csak nekem tűnik úgy, hogy az RTL felirat nagyobb lett? Mintha kisebb lenne a betűk körül a keret.
 #171220  Szerző: altermanus

mihalylovics írta:
djlacee írta:
BroCreSt írta:Mesecsatorna arulat. :)
vagy MTV
https://youtu.be/ftOzBA_lx98?t=1m23s
Mindegy is, az előző egy híján tíz éve volt képernyőn, már régóta érett volt a csere (egyébként nekem tetszik, azonban a logót is nyugodtan cserélhették volna).
mindazok mellett, hogy csak a híradót szoktam nézni, szerintem kár lenne a logóért.
szerintem, a logóval nincs gond - ebbe a szögletes, általam nem igazán hova tett világban -, viszont az igénytelenséggel annál inkább - de ez már az én bajom
(legjobban az ÉNBP-et utálom)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 199