RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#171878  Szerző: Consequence

Tommyboy ( Crazibiza ) eddíg is külföldöt járta,az egzotikusabb helyeket,ezáltal felvéteről mentek a mixei.
Gondolom elfogytak az előre felvett mixek,ílletve unásig lettek a meglévők ismételve.
 #171875  Szerző: Csongii

Én nem láttam semmit, viszont egy idő után arra gondoltam, hogy helyettük érkezett Yamina, DannyL és a külföldi, aki most nem jut eszembeéslustavagyokmegnézni.
Sante-t sajnálom, mert kedveltem a mixeit. :cry:
 #171865  Szerző: djlacee

Arról lehet tudni, hogy hova lett Sante Cruze, Canard és Tommyboy?
 #171392  Szerző: zenefalo

Akkor én kérek elnézést! :chinese:
 #171388  Szerző: adika4444

zenefalo írta:
adika4444 írta:Sziasztok!

A mai Best Of Music FM-ben volt kb 07:21-kor egy adás ismétlése ahol Peti az egyforma számjegyekből álló telefonos mesélte kalandjait.
Ez melyik teljes adásban volt? Sajnos lemaradtam az elejéről meg utána az sms-ekről, de nagyon visszahallgatnám teljesben...
Szerintem, te inkább az Önindító Best of-ra gondoltál, mivel Best of Music FM c. műsorról nem tudok.
Best Of Music Fm
 #171379  Szerző: zenefalo

adika4444 írta:Sziasztok!

A mai Best Of Music FM-ben volt kb 07:21-kor egy adás ismétlése ahol Peti az egyforma számjegyekből álló telefonos mesélte kalandjait.
Ez melyik teljes adásban volt? Sajnos lemaradtam az elejéről meg utána az sms-ekről, de nagyon visszahallgatnám teljesben...
Szerintem, te inkább az Önindító Best of-ra gondoltál, mivel Best of Music FM c. műsorról nem tudok.
 #171372  Szerző: adika4444

Sziasztok!

#171345  Szerző: thenewdeam0n

Chucky írta:Igazi felüdülés ez a mai classic nap! :shock:
Ezek az élő közvetítések sokat dobnak a rádión :)
Online is ők most az elsők
 #171339  Szerző: Chucky

Igazi felüdülés ez a mai classic nap! :shock:
 #171315  Szerző: Wolfman

robert11 írta:Vagy Kovácsovics Fruzsina?
Ki? :D
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 565