RADIOSITE Fórum

• Politika

#172498  Szerző: Tomi76

Wolfman írta: Így átmentek arra a rádióra, aminek a legnagyobb a lefedettsége, ez pedig a R1.
Illetve, mivel akkor még annyira nem volt országos "szerű" lefedettségük, minden bizonnyal volt egy kidolgozott koncepció, ami biztosította Balázsékat arról, hogy 1 éven belül bekebelezik az országot.
 #172497  Szerző: noartist

Valamire készül Dudás Gergely, az Index volt főszerkesztője. A névből ítélve valamilyen n+1-edig politikai/híroldal lesz, de majd meglátjuk.

Ja, és kiderül, miért mondott fel. Reméljük, semmi politikai nyomás nem volt a dologban, mert gáz lenne, ha az Origo után az Index is pártlap lenne (melyik kié...).
 #172276  Szerző: Wolfman

Dani írta:Nem a Rádió1 topicba irom, mert ott nem szabad politizálni. Szerintetek ha Balázsék tényleg nem Fideszesek semennyire, akkor hogy hogy a nevüket adják mégis egy ilyen erőszakosan terjeszkedő kormányközeli rádióhoz? Ezen még nem gondolkoztatok el?
Ezt elmondták annak idején - szimplán azért, hogy relevánsak maradjanak. Ha vártak volna az új országos kerrádió indulásáig, addig a hallgatók szépen átszoktak volna a helyi rádiókra, így pedig a hallgatókat nehéz lett volna visszaszerezni. Így átmentek arra a rádióra, aminek a legnagyobb a lefedettsége, ez pedig a R1.
 #172271  Szerző: Dani

Nem a Rádió1 topicba irom, mert ott nem szabad politizálni. Szerintetek ha Balázsék tényleg nem Fideszesek semennyire, akkor hogy hogy a nevüket adják mégis egy ilyen erőszakosan terjeszkedő kormányközeli rádióhoz? Ezen még nem gondolkoztatok el?
 #172149  Szerző: Marcii

frekivadasz írta:Vagy Habonyt :lool:
^^
 #172146  Szerző: frekivadasz

Vagy Habonyt :lool:
 #172144  Szerző: noartist

Marcii írta:
asr27 írta:Kép
-Mikor utal már az únió?? Valami ilyesmit látok a fejében.
Szerintem csak a Magyar Idők következő lapszámát várja izgatottan.
 #172139  Szerző: Marcii

asr27 írta:Kép
-Mikor utal már az únió?? Valami ilyesmit látok a fejében.
 #172116  Szerző: asr27

Kép
 #171804  Szerző: altermanus

asr27 írta:https://alfahir.hu/2017/10/23/oktober_2 ... yugdijasok
Ha valaki esetleg nem látta, hogy mire képesek az orbán hívő agymosott nyuggerek.
ilyen mocskos liberális blogból linkelsz? :troll:
az viszont egy kicsit aggasztó, hogy ez van Magyarországon, és pontosan ezért nem megyek el se tüntetni, se semmit csinálni.
Itt azzal van a baj, hogy a időseket meg lehet vezetni, de a fiatalokat akiket ráadásul érdekli is, hogy mi folyik az országban, nem biztos, hogy meg tudja vezetni...
például:
egy idős néni folyamatosan megijed, ha köszönök neki, és folyamatosan - legalábbis amíg jó idő volt - folyamatosan a kossuth szólt.
az igazság az, hogy ezzel a helyzettel nem lehet semmit se tenni, mert akik legalább 60 évesek, nem néznek mást, csak a közszolg csatikat (tapasztaltam).
A Fiatalok a neten tájékozódnak, és a legtöbbje azt mondja:
- Elmegyek szavazni, mert apám/anyám szerint muszáj.
- És kire teszed a voksod? - kérdem én.
- Akire fater/mutter, de nem tudom, hogy ő kire szavaz.
nem is ragozom tovább...
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 517