RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#17241  Szerző: mg

nyikolaj írta:Nem tudom,hogy észrevettétek-e,hogy minden kocsma,v üzlettulajdonos kurva gazdag,még a legkisebb településen is.Nem véletlen.Ha már 10 milkás kocsikkal rendelkeznek,meg kacsalábon forgo házakkal,az a 10-15 M mi az nekik ami egy rádiohoz kell.Csak azt furcsálom,hogy az ilyen embereknek meg sem fordul a fejükbe a rádiozás.(félnek,hogy nem érné meg?) :S
hát, nekem vannak kocsmát üzemeltető ismerőseim, de elég csórók :)
 #17238  Szerző: nyikolaj

Hajrá! ^^De végül is nem mondassz hülyeséget.(a sertésteleptől eltekintve)Nem tudom,hogy észrevettétek-e,hogy minden kocsma,v üzlettulajdonos kurva gazdag,még a legkisebb településen is.Nem véletlen.Ha már 10 milkás kocsikkal rendelkeznek,meg kacsalábon forgo házakkal,az a 10-15 M mi az nekik ami egy rádiohoz kell.Csak azt furcsálom,hogy az ilyen embereknek meg sem fordul a fejükbe a rádiozás.(félnek,hogy nem érné meg?) :S
 #17236  Szerző: mg

nyikolaj írta:Addig idegesit ez a miskolci rádios piac,hogy összedobok egy kerrádiot Miskolcon. :)
hát... én már előbb nyitnék kocsmát, klubot vagy sertéstelepet... :D
 #17233  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Addig idegesit ez a miskolci rádios piac,hogy összedobok egy kerrádiot Miskolcon. :)
Szurkolunk neked. :D
 #17218  Szerző: nyikolaj

Addig idegesit ez a miskolci rádios piac,hogy összedobok egy kerrádiot Miskolcon. :)
 #17031  Szerző: paradigm

nyikolaj írta:És jol van ez igy?Ez még mindig semmi.Akkor ne reklámozzák a hülye rózsaszin táblájukon a trafipax telefonszámaikat.És ha hétvégén történik valami az utakon?Ki van ott a studioban?Senki.Egyébként is egy normális rádioban igen is legyen műsor.Még ha hétvége is van.Az egykori Gaga,és a többi megyeszékhely rádiojánál miért van(volt-Gaga)műsor?
Talán mert ott szántak pénzt a hétvégi műsorokra is, és nem a költségtakarékosság volt a rádióban leggyakrabban elhangzó szavak egyike.
 #16948  Szerző: nyikolaj

És jol van ez igy?Ez még mindig semmi.Akkor ne reklámozzák a hülye rózsaszin táblájukon a trafipax telefonszámaikat.És ha hétvégén történik valami az utakon?Ki van ott a studioban?Senki.Egyébként is egy normális rádioban igen is legyen műsor.Még ha hétvége is van.Az egykori Gaga,és a többi megyeszékhely rádiojánál miért van(volt-Gaga)műsor?
 #16946  Szerző: centerweb

Azért még van, pl. Szombat/Vasárnap 8-12 a Hétvégi Ex. (ami hétköznap reggelre szerintem sokkal jobb lenne) meg elvileg ma 12-13 az a Teátrum Express meg utána az a hírösszefoglalóműsor szerűség. Meg ha minden igaz Vasárnap a B. Tóth. László féle cucc, és a Kriminál Express (ha még megy).
 #16937  Szerző: nyikolaj

Szombatonként volt Chart Express,de már ahogy hallom az sincs.Igy sincs semmi műsor hétvégén,még azt is elvették. :lol:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 97