RADIOSITE Fórum

• Informatika

#173187  Szerző: LuciFerko

HP-ba nekem is kéne egy kétsávos WLAN+BT kártya, de NEM atheros!
Olyan kell ami:

300 megás átvitelt bír és működik 12-13. csatornán is.
Van 5 GHZ AC supportja is.

Ami most van a notimban Atheros kártya egy kalap kaki.
 #173014  Szerző: joe

donder írta:Pusztán elméleti kérdés egy furcsaságról...

Miért ment fel a beépíthető Mini PCI-e WiFi+BT kártyák ára ennyire?
??? - 802.11b/g/n wireless and Bluetooth 4.0 combo card for HP (Atheros QCWB335 AR9565)...Kínából 3,39$ + ingyen szállítás indul az ár...
 #173013  Szerző: noartist

donder írta:Pusztán elméleti kérdés egy furcsaságról...

Sac/kb fél éve szerettem volna venni egy kétsávos + bluetooth-os WiFi kártyát az egyik kliensembe, és akkor 1880 Ft-os áron tudtam (volna) venni az ebay-en. (Átlagár akkor 2300 Ft körül járt)
Én és az egyik kollégám is rendelt ugyanattól az eladótól. Neki megérkezett időben, az enyém azóta is úton van... ( :gülü2: )
Én marha akkor nem rendeltem újat, hanem a refund-ot választottam.

Pár napja vettem egy doszt ugyanolyan HP klienst mint amim van, s gondoltam beszerzem hozzá a szükséges kellékeket.. kombi SATA kábel, kombi SATA elforgató, 2,5" bracket, SMA aljzat, stb..
Felmegyek ebay-re erre dupla áron lehet venni ugyanazt a WiFi kártya típust.

Van valakinek bármilyen relatív magyarázata a jelenségre? (a karácsonyt most ne soroljuk ide)
Simán lehet ideiglenes hiány, vagy bármi más tényező. Pl. leállt (?átmenetileg?) egy gyár, elő szokott fordulni az ilyesmi. Vagy hiány van az egyik alkotóelemből, anyagból.

Pl. most az SSD-k árcsökkenése várható. :)
 #173007  Szerző: donder

Pusztán elméleti kérdés egy furcsaságról...

Sac/kb fél éve szerettem volna venni egy kétsávos + bluetooth-os WiFi kártyát az egyik kliensembe, és akkor 1880 Ft-os áron tudtam (volna) venni az ebay-en. (Átlagár akkor 2300 Ft körül járt)
Én és az egyik kollégám is rendelt ugyanattól az eladótól. Neki megérkezett időben, az enyém azóta is úton van... ( :gülü2: )
Én marha akkor nem rendeltem újat, hanem a refund-ot választottam.

Pár napja vettem egy doszt ugyanolyan HP klienst mint amim van, s gondoltam beszerzem hozzá a szükséges kellékeket.. kombi SATA kábel, kombi SATA elforgató, 2,5" bracket, SMA aljzat, stb..
Felmegyek ebay-re erre dupla áron lehet venni ugyanazt a WiFi kártya típust.

Van valakinek bármilyen relatív magyarázata a jelenségre? (a karácsonyt most ne soroljuk ide)
 #172776  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Az új firefox jó gyors meg minden de sok HD videó helyett "zöldség" jelenik meg.
Állítsd át a hardveres gyorsítást.
 #172714  Szerző: noartist

LuciFerko írta:Az új firefox jó gyors meg minden de sok HD videó helyett "zöldség" jelenik meg.
MacOS-en egyáltalán nem fasza, ott az Opera is jobb sajnos.
 #172702  Szerző: LuciFerko

Az új firefox jó gyors meg minden de sok HD videó helyett "zöldség" jelenik meg.
 #172701  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
noartist írta:Használ valaki itt Operát?

Mindent szinkronizál perfektül a gépeim között, leszámítva a Gyorshívót. Az nem tetszik neki.

A szinkronizálási beállítások között az atyaúristen is ki van pipálva.
Lehet hogy kombatibilitási problémák vannak:Ments le egy "könyvjelzős" fájlba majd importáld át.
Jobbat nem tudok javasolni(offline szoktam "szikronizálni").
Köszi a tippet, de egyelőre jegeltem, mert az elmúlt napokban a VPN is folyton hibás. (persze, ők dolgoznak a hiba elhárításán, na :) )

Őszinte leszek, nem találok egy igazán jó böngészőt. Mindig akad valami, ami miatt nem tudom nyugodtan, problémák nélkül használni.

Lehet maradok a Safarinál - legfeljebb Windowsra importálom valahogy az adataimat Edge-be. Előre félek.
 #172672  Szerző: Gr3g0ry

Mindent szinkronizál perfektül a gépeim között, leszámítva a Gyorshívót. Az nem tetszik neki.

Lehet hogy kombatibilitási problémák vannak:Ments le egy "könyvjelzős" fájlba majd importáld át.
Jobbat nem tudok javasolni(offline szoktam "szikronizálni").
 #172665  Szerző: noartist

LuciFerko írta:

Az kb 4 frissítés óta problémás.
Akkor nem egyedi probléma, köszi!

Amúgy szeretem, Firefoxot és Safarit váltott (egységesen mindenhol), de eddig nem bántam meg (jó, a Safari nincs teljesen száműzve).

Ingyen VPN, reklámblokkoló (korrektül beállítható fehérlistával), nagyon klassz. És persze gyors is. :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 330