RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#172949  Szerző: zenefalo

Nem meglepő módon újra kínlódik a stream, de nekem úgy tűnik, hogy FM-tunerről relézik, mert olyan a hangja, mintha ,,elhangolódott'' volna a rádió. :geek:
 #172894  Szerző: zenefalo

noartist írta:Én igazából csak egy olyan minőségű streamet szeretnék, amit nem fáj hallgatni egy 5000 forintnál drágább eszközön. :)
Sajna kezdettől fogva ilyen a stream, agyonprocesszált, sok magas, kevés mély hanggal, 128 kbps sávszéllel. De szerintem, ahogyan áll a rádió anyagi helyzete (politikai hátszél), örüljünk ennek is.
 #172893  Szerző: noartist

Én igazából csak egy olyan minőségű streamet szeretnék, amit nem fáj hallgatni egy 5000 forintnál drágább eszközön. :)
 #172825  Szerző: djlacee

Továbbra is tragikus a stream minősége, mintha a tömörítés is tömörítve lenne, ráadásul baromi halk.
 #172807  Szerző: robert11

Látszik hogy nem élő, mert múlt héten is Kata kétszer bemondta hogy érkezik Antony és a Troyos megszólalást is kétszer adták be csak éppen a zene volt más vagy az is ugyan az volt már nemtudom arra a megszólalásra gondolok, ahol azt mondja hgoy edötörntéböl
 #172802  Szerző: zenefalo

zenefalo írta:
adika4444 írta:Kellemetlenül recseg az online adás. Másnak is? Csak mert szerintem tegnap este óta célszerű lett volna eszközölni javítást...
Hétvége van, ilyenkor kevés kivételtől eltekintve,nincs élő ember a rádióban (jelek nekem arra utalnak) :punch:
Visszavonom előző kijelentésemet! Most már megjavult online. :yeah:
 #172798  Szerző: zenefalo

adika4444 írta:Kellemetlenül recseg az online adás. Másnak is? Csak mert szerintem tegnap este óta célszerű lett volna eszközölni javítást...
Hétvége van, ilyenkor kevés kivételtől eltekintve,nincs élő ember a rádióban (jelek nekem arra utalnak) :punch:
 #172796  Szerző: adika4444

Kellemetlenül recseg az online adás. Másnak is? Csak mert szerintem tegnap este óta célszerű lett volna eszközölni javítást...
 #172674  Szerző: Nightman

Nem értem mért indítanak live közvetítést facebookon az esti music killersben,ha ezek a stream-ek szigorúan csak a megszólalásokra korlátozódnak..
Volt hogy belenéztem egy ilyenbe,alatta kommentelt egy angol ajkú faszi hogy ez mi lesz,mondom,nyugi csak élvezd a zenét.. :)
Erre Geri is rákontrázott hogy ez,és az fog következni most.......majd a live megállt..
Így mi értelme van???
Logika?
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 565