RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#173011  Szerző: LuciFerko

tomee írta:
Dawe1797 írta:A mixek szerintem maradnak. Ami nem baj. Végre egy rádió, ahol jó sok mix megy.
Napi szinten hallgatva viszont nagyon sok, és főleg munkában hallgatva iszonyat monoton. Illetve nem is a mixek miatt, hanem mert sokszor gondolkodás nélkül bedobálnak de. 11 órára olyan deep-house mixeket, amik nagyjából este 11 után kellene, hogy menjenek.
Épp hogy végre egy bevállalós rádió. Pl az oroszoknál simán betolnak délre szeletelős tech house mixet. :D ez az egyik kedvencem, Cseljabiszkban működik: http://www.lradio.ru/
 #173009  Szerző: tomee

Dawe1797 írta:A mixek szerintem maradnak. Ami nem baj. Végre egy rádió, ahol jó sok mix megy.
Napi szinten hallgatva viszont nagyon sok, és főleg munkában hallgatva iszonyat monoton. Illetve nem is a mixek miatt, hanem mert sokszor gondolkodás nélkül bedobálnak de. 11 órára olyan deep-house mixeket, amik nagyjából este 11 után kellene, hogy menjenek.
 #173003  Szerző: Dawe1797

robert11 írta:Tegnap arra lettem figyelmes, hogy elhangzott egy szignál ami alatt megszólalt Vadász Bea és mondta hogy dec 20-án a music fm megújul.
Már nagyon várom, kíváncsi leszek milyen formában, mit tartalmaz majd a megújulás.
Lehet ő lesz az új állomáshang és kiveszik Gáthi Oszkárt is vagy netán Troyt is kiveszik az összes megszólalásból és számcímbemondásból bár jó lenne ha ez által több, újabb számcímeket is bemondana lenne ez pl hogy Dídzsékáled ficsöring Riáná end Brájszontilör vájtalksz vagy Szia ficsöring Kendiklámár dögrédöszt.
és még sorolhatnám.
Azt se bánnám ha mondjuk kivennék a mixeket vagy csökkentenék mert mint említettem túl sok a mix nem úgy mint pár éve volt legalább a madeinhungariba ne mixelnének vagy a roddshowba tök felesleges.
Meglátjuk milyen lesz ha nemlesz jó, átállok a rádió1re de remélem hogy pozitív változás lesz és azt is remélem, hogy nem úgy lesz majd mint ahogy a roxi esetébe volt annó, mert ők is megújultak, meg még el is költöztek a Naphegytérről látványstúdió lett meg stb és a végén elhallgattak.
Még egyszer poénkodott is az akkori stationvoice beparáztatta a hallgatókat egy ilyesmi szöveggel ahol majdnem azt hihette az ember hogy megszűnik akkor nem, de később megszűntek mégis.
A mixek szerintem maradnak. Ami nem baj. Végre egy rádió, ahol jó sok mix megy.
 #173002  Szerző: tomee

Igazából már nagyon ráfért egy megújulás. Bár abban is egyetértek, hogy ez max. másfél évre szól.
 #172994  Szerző: robert11

Tegnap arra lettem figyelmes, hogy elhangzott egy szignál ami alatt megszólalt Vadász Bea és mondta hogy dec 20-án a music fm megújul.
Már nagyon várom, kíváncsi leszek milyen formában, mit tartalmaz majd a megújulás.
Lehet ő lesz az új állomáshang és kiveszik Gáthi Oszkárt is vagy netán Troyt is kiveszik az összes megszólalásból és számcímbemondásból bár jó lenne ha ez által több, újabb számcímeket is bemondana lenne ez pl hogy Dídzsékáled ficsöring Riáná end Brájszontilör vájtalksz vagy Szia ficsöring Kendiklámár dögrédöszt.
és még sorolhatnám.
Azt se bánnám ha mondjuk kivennék a mixeket vagy csökkentenék mert mint említettem túl sok a mix nem úgy mint pár éve volt legalább a madeinhungariba ne mixelnének vagy a roddshowba tök felesleges.
Meglátjuk milyen lesz ha nemlesz jó, átállok a rádió1re de remélem hogy pozitív változás lesz és azt is remélem, hogy nem úgy lesz majd mint ahogy a roxi esetébe volt annó, mert ők is megújultak, meg még el is költöztek a Naphegytérről látványstúdió lett meg stb és a végén elhallgattak.
Még egyszer poénkodott is az akkori stationvoice beparáztatta a hallgatókat egy ilyesmi szöveggel ahol majdnem azt hihette az ember hogy megszűnik akkor nem, de később megszűntek mégis.
 #172993  Szerző: Mipi

Körülbelül erre a másfél évre még megújulnak. 2012 Március 7. -én indultak. 7 évre nyerték a frekvenciát. Kétlem, hogy meg lesz hosszabbítva. :-(
 #172992  Szerző: Tomi76

Dawe1797 írta:Dec. 20-án megújulnak. Kíváncsian várom 8-)
Nocsak, nocsak. Erre én is kíváncsi vagyok!
 #172987  Szerző: Gr3g0ry

A Michael Gray -Weekend(ezt a verziót eddig nem hallottam rádióban - lehet valami mix verziót vágták "rádió baráttá" - ettől függetlenül persze öröm volt valami "eredetit" is hallgatni :) ) után bejátszottak egy szignált a dec 20-i stílusváltásról.
Ahogy hallottam a szignáljukból: dance,house dnb,"classic top" slágerek is lesznek.

Üzenném az illetékeseknek hogy a 2000-es évek zenéit se hagyják majd ki a repertóárból. :)
 #172986  Szerző: Dawe1797

Dec. 20-án megújulnak. Kíváncsian várom 8-)
 #172953  Szerző: Sakál

zenefalo írta:Nem meglepő módon újra kínlódik a stream, de nekem úgy tűnik, hogy FM-tunerről relézik, mert olyan a hangja, mintha ,,elhangolódott'' volna a rádió. :geek:
És urva halk.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 565