RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#173106  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:Streamelném szívesen, de olyan gyengén jön, hogy élvezhetetlen. Nem tudom mi történt, csak akkor szokott egyébként gyengélkedni a vétele, ha nagyon erős Sopronból a Petőfi, de most az is alig szól.
Átkerült a Citadellára, itt erősebb lett.
 #173105  Szerző: frekivadasz

Streamelném szívesen, de olyan gyengén jön, hogy élvezhetetlen. Nem tudom mi történt, csak akkor szokott egyébként gyengélkedni a vétele, ha nagyon erős Sopronból a Petőfi, de most az is alig szól.
 #173104  Szerző: LuciFerko

la lenyomtam mert kell másra is a gép :D de akkor kérdés, hogy mikor lesz ebből valami
 #173101  Szerző: Milán

Dénes Tamás írta hogy hétfőtől már itt hallható
 #173097  Szerző: BroCreSt

Csak találgatások vannak, hogy ma indul.
Korántsem biztos.

Ez a rádió legalább olyan zenéket játszik, mint egyik másik rádió sem. :)
Azért maradhatna valamelyik platformon.

Az új rádió meg valószínű ugyanazokat a zenéket fogja játszani, mint anno a Sláger Rádió.
 #173096  Szerző: Milán

Furcsa...
 #173095  Szerző: Marcii

Csak azért keltem fél 6-kor hogy rögzítsem a váltást.De nem történt semmi.Viszont 20 percnél tovább nem tudom hallgatni mert ezektől a zenéktől kifordul a gyomrom. :sick: :sick:
 #173092  Szerző: Milán

Ezekszerint reggel lesz a váltás
 #173091  Szerző: Milán

Furcsa volt ez a pár perces valami...
 #173089  Szerző: kondalyuk

Milán írta:Nem nagyon volt változatos a playlist a szellemrádiós időszakban. Amíg volt stream, ugyanezek a zenék szóltak....
Meg ahogy észrevettem, a zenék többsége 3-4-5+ éves...(mondjuk az ős-MR2-t hiányoló felem most jól kiéli magát) :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 50