RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#17315  Szerző: mlaszlo

Chester írta:"A T és a UPC szerintem bojkottálni fogja ezt a csatornát, amíg csak lehet."

És sztem nem is lehet hibáztatni őket... A T pl ugrott mindenre, Es2, Tv6, és most megin... Nem irigylem őket..Lassan tényleg az lesz h 2-3 évente mindíg más adóra kerül vmi sport esemény, és az természetesen új csatorna lesz.
Ha így haladunk tényleg ez lesz.
Mellesleg lehet, hogy rosszul látom, de szerintem most a T-nek akar mindenáron keresztbe tenni a Digi (lehet, hogy túl erős ellenfélnek bizonyult a T-Sat), hiszen ha elviszi a magyar foci közvetítési jogát, akkor egyrészt nyomást gyakorol a T-re, hogy tegye be a csatornáját a kínálatba (és itt talán nehezebb helyzetben van mint a többi szolgáltató, mert pl. a UPC kiveheti a SportKlub+ csatornát, de a T azért egy saját érdekeltségűt durva lenne ha kivenne, más sportcsatornától meg nem tud megválni, mert mindegyiken van valami), másrészt a T érdekeltségű sportcsatornákat is nehéz helyzetbe hozza, hiszen azoknak nem maradt semmi.
 #17314  Szerző: Zoshi

"A T és a UPC szerintem bojkottálni fogja ezt a csatornát, amíg csak lehet."

És sztem nem is lehet hibáztatni őket... A T pl ugrott mindenre, Es2, Tv6, és most megin... Nem irigylem őket..Lassan tényleg az lesz h 2-3 évente mindíg más adóra kerül vmi sport esemény, és az természetesen új csatorna lesz.
 #17313  Szerző: mlaszlo

Sportcsatornával támad a DigiTv

A DigiTV váratlanul megszerezte a Bajnokok Ligája meccseinek egy részét, és közben csendben megvették a Bundesliga jogait a Eurosporttól. A még nem is létező sportcsatorna most a Soproni Liga közvetítési jogaiért küzdene meg az RTL Klubbal, ha nyernek a DigiTv kínálata lehet a legerősebb a magyar sportcsatornák piacán.

Úgy tűnik még keresztbe tehetnek az RTL-nek is, viszont ha elviszik a Soproni Ligát is, akkor a két Sport Klub-nak szerintem annyi, mert semmi nem marad nekik.
 #17312  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Na, újabb sportadók mehetnek a kukába, yeah. Kutyát nem fogják érdekelni már így. 8-)

Egyébként a Digi Sporton lesz még BOX, NBA, NHL, tenisz és kerékpár is egy Digi-közeli sathu fórumos szerint.
Az a baj, hogy majdnem mindegyik sportcsatornán van valami, ami a sportrajongókat érdekli. A Sport1, Sport2, Eurosport kedvelt sportcsatorna, nem hiszem, hogy bármelyik szolgáltató kirakná. A Sport Klub elvesztette a Bundesligát, viszont megkapja az RTL-től a magyar focit, így biztos nem engednék az előfizetők kivenni. Az Eurosport2-őn pedig ott a PL. Egyedül a Sport Klub+ csatornától lehetne megszabadulni.

Én azt viszont továbbra sem értem, hogy mit vár a Digi ettől a csatornától, illetve honnan volt ennyi pénze a közvetítési jogok megszerzésére. A T és a UPC szerintem bojkottálni fogja ezt a csatornát, amíg csak lehet.
 #17311  Szerző: Zoshi

Es2n azér ott van a Pl...

Nagyon, nagyon kiv vagyok mit lépnmek erre a szolgáltatók.. A sport rajongók megin felhördülnek.
 #17310  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Rossz hír a sportrajongóknak, hogy a Digi elvitte a Bundesliga közvetítési jogát is, rálicitált az Eurosport-ra.

Forrás: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9885
Na, újabb sportadók mehetnek a kukába, yeah. Kutyát nem fogják érdekelni már így. 8-)

Egyébként a Digi Sporton lesz még BOX, NBA, NHL, tenisz és kerékpár is egy Digi-közeli sathu fórumos szerint.
 #17283  Szerző: rsite1

Pasa írta:
MikySoft írta:több mint két hete magyar a digin...
csak a teszt időszak alatt volt román!
De akkor ez csak a Digire vonatkozik. Itt hónapok óta magyar. ;)
így van, így van. LF-re reagáltam.
 #17276  Szerző: Pasa

MikySoft írta:több mint két hete magyar a digin...
csak a teszt időszak alatt volt román!
De akkor ez csak a Digire vonatkozik. Itt hónapok óta magyar. ;)
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 88