RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Gödöllő - 93.6 MHz

#17512  Szerző: mg

Chriss írta:profi, jópofa, értékadó és szórakoztató
ez Magyarországon kb. a Kossuth Rádió... :)
 #17511  Szerző: Chriss

bsector írta:Igény és energia bőven lenne sok helyen, csak odafent mindig is szakmakik ülnek.

Ezek után ne csodálkozzunk, hogy mindenki Ipónit meg Mp3 lejáccót' hallgat rádió helyett.

Új Magyar Rádiózást! :)
miután kívülről ez úgy hallatszik, hogy semmi munka, csak jópofizás, aki egyszer bekerül, azt hiszi, belülről is olyan! de ahhoz, hogy kifelé ez profi, jópofa, értékadó és szórakoztató is legyen, kurva kemény munka kell belülről! emberek, akiknek alap dolgokat sosem magyarázott el senki, sem a mikrofon vagy pult és zene használatról, megmarad azon a szinten, hogy ez jópofa...
azt hiszem, az Animal Cannibals-nek van egy száma, amiben benne van, hogy "ügyeletes jófej"... érdekes, hogy Nyugaton ez a stílus ismeretlen, nálunk pedig tarol a gagyi és az értéktelen!
azt a szót már elő sem hozom, hogy szakma, amiért emberek végeznek iskolákat, tesznek le vizsgákat és kapnak érte diplomát...
hagyjuk! (illetve ne hagyjuk, ez mégis csak 1 szakmai fórum...)
:o
 #17496  Szerző: LuciFerko

pénz beszél, hallgató ugat
 #17492  Szerző: bsector

Igény és energia bőven lenne sok helyen, csak odafent mindig is szakmakik ülnek.

Ezek után ne csodálkozzunk, hogy mindenki Ipónit meg Mp3 lejáccót' hallgat rádió helyett.

Új Magyar Rádiózást! :)
 #17470  Szerző: fofla

AZ ott dolgozóknak is lehetne igényük.
 #17437  Szerző: Chriss

fofla írta:Csak az az érdekes, hogy a tulaj rendre beruház, költ a rádióra. És azért ennyi pénzből, ennél különb szakembereket is lehetne találni. Az is érdekes, hogy a Vállalkozó, másban sikeres. Ha ennyire nem számít neki a pénz, akkor jelentkeznék, hogy én csinálnék is érte, belőle valamit. Mondjuk rádiót.
mert lehet pályázni a HIF-nél vagy az ORTT-nél műszaki beruházásokra...
mert ha saját zseb, akkor meg leírja az adóból...
mert meg kell mutatni a haveroknak és akkor meg már "hogy néz az ki"...

szóval több tényzős ez...
a rádió meg a 21. században nem a szakemberektől szól, hanem a technikától, amit általában elég egyszer jól belőni, oszt haza lehet menni...
és itt az a lényeg, hogy SZÓL, mert a gépek elzenélnek 24 órán át...
ja, hogy műsor???
na, ahhoz már érteni is kéne, ugye...
de kinek van erre energiája és igénye???
:hehe:
 #17339  Szerző: Pasa

Pénteken és szombaton időnként különböző klubokból különböző stílusú közvetítések vannak (Club Play, White Angel, de pl. Arató is...). Nem nagyon értem, ez hogy lehet, az biztos, hogy sosem élő a közvetítés. :o
 #17316  Szerző: fofla

Csak az az érdekes, hogy a tulaj rendre beruház, költ a rádióra. És azért ennyi pénzből, ennél különb szakembereket is lehetne találni. Az is érdekes, hogy a Vállalkozó, másban sikeres. Ha ennyire nem számít neki a pénz, akkor jelentkeznék, hogy én csinálnék is érte, belőle valamit. Mondjuk rádiót.
 #17301  Szerző: Chriss

mg írta:
LuciFerko írta:miért épül le így egyre több rádió?
mert sok okos tulajdonos rohadtul akar érteni hozzá, a pénzt persze kisajnálja belőle, akik meg értenének a műsorkészítéshez, azok inkább elhagyják a pályát, mert másból jobban megélnek vagy egyáltalán megélnek, a mikrofon mögé meg beülnek a lelkesemesék, akik még egyrészt megtehetik, hogy erre csesszék az idejüket, másrészt nem is esik le nekik eleinte, hogy szopóágon vannak. tudom, én is voltam ilyenben :lol:
sajnos kurvára igazad van, ez is benne van a pakliban!
szerintem kettőnk hsz-e kölcsönösen kiegészíti egymást!
:D
 #17300  Szerző: Chriss

pénz, pénz és pénz...
vagy van, vagy nincs...
ha van, viszonylag könnyű jó és színvonalas műsort csinálni, de akkor sem garantált, hogy csinálnak...
de pénz nélkül meg végképp nehéz...

ez a Pelikán rádió eredetileg egy Boros xy nevű helyi vállalkozó magántulajdona, nem nagyon érdekli a siker, mert neki nem piaci szegmens, csak hobby... 2 ember fontos ott, hogy ki legyen fizetve havonta: Nagy Feró és B Tóth László, őket meg nem a rádió bevételeiből fizetik, úgyhogy sakk és matt...
8-)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15