RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#173437  Szerző: Sakál

Kovi02 írta:AS FM-nél úgy oldják meg,hogy óránként minden 4. és utolsó zene újabb,ezek külön spotokat kapnak
Srácok, a spot az a reklámSPOT, amik egy reklámblokkon belül vannak. Amire te gondolsz, az jingle/liner/sweeper/ID (esetleg szignál).
 #173431  Szerző: Gr3g0ry

Csak úgy általánosságból néhány dolog itt-ott megbukottnak látszik....
frekivadasz írta: Amikor erről megkérdeznek, ennek hangot is adsz. Ha kellő számban vagytok, és emiatt a számok nem hozzák az elvárást, kénytelenek lesznek változtatni.
Vajon mennyi a esélye hogy pont "azt" kérdezik meg? Pl. engem speciel egyszer sem kerestek fel eddig....
frekivadasz írta: Attól viszont az Isten mentsen meg mindenkit, hogy a közösségi hisztiportál hangos kisebbsége határozzon meg bármit is.
Sajna ennél kézenfekvőbb megoldás nincs,hiszen így a hallgató a "hangját" adja.
 #173409  Szerző: tomee

Szemét leszek, de a Music-nál soha kb. semmilyen egzakt koncepció nem volt, az egész abból lett összeharácsolva, amit korábban a Rise/Roxy/Rádió1-től nagyjából láttak vagy eltanultak, átvettek.

Az alapkoncepció hiánya azzal lett rohadt feltűnő, hogy pl. visszatért a R1, mert lehet sok mindent mondani rájuk, de az ott tevékenykedő emberek nem érzelmi alapon csinálnak dolgokat, ámbátor kisebb-nagyobb megszakításokkal, de 20 éve raknak le valamit az asztalra kőkeményen. Tetszik, nem tetszik, de ez vitathatatlan.

A Music-nak mostantól kezdve az a végzete, hogy van nettó 1 éve és kicsivel kevesebb, mint 3 hónapja hátra, és ebben az időszakban sok minden lehet, de a csúcspontján már egész biztosan rég túl van. Lehet ezen szomorkodni, de az egész rádióról indulása óta üvöltött, hogy hátszél nélkül az egész életképtelen...
 #173407  Szerző: Kovi02

A Music FM-nél azt az alapkoncepciót hiányolom,hogy nincs helye az új zenéknek,nincs kifejezetten erre műsorsáv,vagy egyáltalán óránkénti újzene arány. (pl. AS FM-nél úgy oldják meg,hogy óránként minden 4. és utolsó zene újabb,ezek külön spotokat kapnak)
Van,hogy órák eltelnek újdonságok nélkül,a bonus trackek meg mostanában ritkán hoznak bármilyen újat,emellett teljesen érthetetlenül kerülnek be adásba régi trackek újként beharangozva,vagy ki/be kerül rotációba egy dal.
 #173402  Szerző: whoisthere

Szegény Music FM már többször próbálkozott a megújulással, de igazán nem haladtak velük sehiva. Ettől függetlenül egy csomó újdonságot hoztak magukkal az induláskor, aminek jó volt hallgatóként a részese lenni.

Budapestnek jót tenne, ha létezne olyan, hogy zenei közösségi rádiózás - ez nyilván csak egy fantázia.
 #173399  Szerző: frekivadasz

Amíg az elégedetlenkedés, szájkarate szintjén megragad a történet, addig mit vársz? Ahhoz, hogy valami történjen, cselekedetre is szükség van. A megoldás: nem tetszik, nem hallgatod. Nem dacból, hanem mert ez az egyetlen eszközöd a helyzet megváltoztatására. Amikor erről megkérdeznek, ennek hangot is adsz. Ha kellő számban vagytok, és emiatt a számok nem hozzák az elvárást, kénytelenek lesznek változtatni.

Attól viszont az Isten mentsen meg mindenkit, hogy a közösségi hisztiportál hangos kisebbsége határozzon meg bármit is.

Az, hogy a kereskedelmi rádiók (vagy tévék) érted, a hallgatóért/nézőért vannak, nettó hazugság. A szükséges rossz, hogy ezzel foglalkozni kell két reklámblokk között. Ezt is érdemes belekalkulálni a számításba.
 #173398  Szerző: Dani

Akárki akármit mond, szerintem nincs figyelembe véve az a mai magyar kereskedelmi rádióknál, hogy a hallgatók milyen zenéket szeretnének hallgatni. A Facebookos, meg egyéb hozzászólások alapján is ez abszolút elmondható, hogy az emberek nagy része elégedetlen a zenei felhozatallal.
 #173397  Szerző: noartist

Dani írta:
robert11 írta:Minden fórumozónak békés boldog karácsonyt!
Music nagyon nyomja a karácsonyi zenéket picit belehallgattam.
Ami a megújulást illeti, szerintem az idén már nem lesz át teszik jövőre de akkor remélem hogy ha lesz promó be is tartják. Mondjuk így útólag belegondolva talán jobb is hogy nem újultak meg 20-án az idén nem lett volna értelme hanem akor inkább jövőre lenne célszerű lehet végül meggondolták magukat még ha le is ment már a promó.
Rájuk férne már a megújulás, az biztos. Bár persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem más rádiókra is.
Főleg nem 5 évente kéne igazítani az arculaton.
 #173389  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta: Rájuk férne már a megújulás, az biztos. Bár persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem más rádiókra is.
Erre példát én is írhatnék(nemcsak egyet). :troll:
 #173388  Szerző: Dani

robert11 írta:Minden fórumozónak békés boldog karácsonyt!
Music nagyon nyomja a karácsonyi zenéket picit belehallgattam.
Ami a megújulást illeti, szerintem az idén már nem lesz át teszik jövőre de akkor remélem hogy ha lesz promó be is tartják. Mondjuk így útólag belegondolva talán jobb is hogy nem újultak meg 20-án az idén nem lett volna értelme hanem akor inkább jövőre lenne célszerű lehet végül meggondolták magukat még ha le is ment már a promó.
Rájuk férne már a megújulás, az biztos. Bár persze ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem más rádiókra is.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 565