djlacee írta:Csak az első 7 év jár majd le, de még eddig egyetlen egy esetben fordult csak elő, hogy nem adták meg a plusz 4 évet, az a Class FM volt, ismételt szabálysértések miatt5 az a 4, nem?
djlacee írta:Csak az első 7 év jár majd le, de még eddig egyetlen egy esetben fordult csak elő, hogy nem adták meg a plusz 4 évet, az a Class FM volt, ismételt szabálysértések miatt5 az a 4, nem?
Dani írta:Akkor miért céloznak itt sokan arra, hogy már csak kis ideje van hátra a rádiónak?Valószínűleg azért, mert többször kértek már műsorszolgáltatási díj részletfizetést, elég gyakori a hiba a műsorfolyamban, nem frissül se az on air se az off air arculat, stb... Én viszont maximálisan a rádió mellett állok, hajrá Music FM!
Dani írta:Csak az első 7 év jár majd le, de még eddig egyetlen egy esetben fordult csak elő, hogy nem adták meg a plusz 4 évet, az a Class FM volt, ismételt szabálysértések miattdjlacee írta:Ha a frekvencia használati ideje lejár, akkor meg fog sajnos szűnni, én arra értettem a kérdést.Dani írta:Lesz majd a MusicFM megüresedő helyén valami új rádió, vagy csak megszűnik, és onnantól kezdve még kevesebb rádió lesz?Miért szűnne meg?
djlacee írta:Ha a frekvencia használati ideje lejár, akkor meg fog sajnos szűnni, én arra értettem a kérdést.Dani írta:Lesz majd a MusicFM megüresedő helyén valami új rádió, vagy csak megszűnik, és onnantól kezdve még kevesebb rádió lesz?Miért szűnne meg?
Dani írta:Lesz majd a MusicFM megüresedő helyén valami új rádió, vagy csak megszűnik, és onnantól kezdve még kevesebb rádió lesz?Miért szűnne meg?
Tomi76 írta:Parkolópályán van már ez a rádió sajnos.Sakál írta:Ez így akkor is nagyon ciki, hogy vigyorognak a hóban a fércbukon, adásban meg nagy ló.aszt kap a hallgató.Erre a kis időre már mindegy.
Sakál írta:Ez így akkor is nagyon ciki, hogy vigyorognak a hóban a fércbukon, adásban meg nagy ló.aszt kap a hallgató.Erre a kis időre már mindegy.
Dawe1797 írta:Ez így akkor is nagyon ciki, hogy vigyorognak a hóban a fércbukon, adásban meg nagy ló.aszt kap a hallgató.djlacee írta:Mindenki síel, ennyi a történet. Facebookon rengeteg képük van erről.Azért azt se felejtsük el, hogy Ausztriában ott vannak helyben a sípályák, így könnyebben megoldható, mint a Musicnak külföldre kitelepülni...
A különbség a Kronehit és a Music FM között az, hogy a Kronehit a sípálya mellett húz fel üvegstúdiót, és onnan fog menni az adás.