RADIOSITE Fórum

• Magyar FM

#174093  Szerző: Tomi76

Van valami új, titkos információ arról,hogy a pesti és a nyíregyi retro egybekel-e majd valamikor?
 #174025  Szerző: Marcii

A weboldal viszont nevetséges.
 #173848  Szerző: DRoland

Egész jó az online hallgatottságuk!
Kép
 #173715  Szerző: Sakál

whoisthere írta:Jó a reggeli műsor legalább 1 órája - annyit hallok belőle. Elférne egy ilyen más zenei adókon is.
Mit hallottál benne, ami tetszett? Én egyszer hallgattam a múlt héten, de semmi különöset nem találtam benne. Egynek elmegy, oszt' viszon'hallás. De lehet, hogy valami nem tűnt fel...
 #173713  Szerző: whoisthere

Jó a reggeli műsor legalább 1 órája - annyit hallok belőle. Elférne egy ilyen más zenei adókon is.
 #173563  Szerző: zsofi75

Sziasztok, először is Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok, és sok szép új vételt.
Sikerült nálam is a Retro Rádió vétele, általában reggel és a délelőtti órákban hallgatom,és nekem is nagyon tetszik a zenei felhozatal és maga a rádió arculata is. Csak így tovább!
 #173438  Szerző: Sakál

Marcii írta:
LuciFerko írta:Ha nem nézzük a politikai hátszelét a dolognak, ez egy normálisan összerakott rádió. Tök interaktívak, Facebookon is kommunikálnak rendesen a hallgatókkal, hangzás rendben van, szignálok jók, a zenék is rendben vannak.
Amúgy ezek MTI-hírek?
Nem, Belyó Barbi saját hírszerkesztőjük, amikor én hallgattam, mindig ő mondta a híreket, gyanítom ez hétköznap 6-10-ig van másképp, akkor Hudiani.
 #173423  Szerző: altermanus

zenefalo írta:
Wolfman írta:
Tomi76 írta: Tényleg a Slágernek mennyi van még a frekvencia engedélyéből?
2012 óta szólnak a 103.9-en, szóval nekik is 1 év és 1,5 hónap, hacsak nem hosszabbítanak.
Én úgy látom, hogy esélye a hosszabbításra kb. annyi lehet, mint a Music FM-nek (közel a nullához).
+1
 #173418  Szerző: zenefalo

Wolfman írta:
Tomi76 írta:
zenefalo írta:Egyelőre adnak egérutat a Sláger FM-nek (vagy nem)
Tényleg a Slágernek mennyi van még a frekvencia engedélyéből?
2012 óta szólnak a 103.9-en, szóval nekik is 1 év és 1,5 hónap, hacsak nem hosszabbítanak.
Én úgy látom, hogy esélye a hosszabbításra kb. annyi lehet, mint a Music FM-nek (közel a nullához).
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 27