RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#173847  Szerző: samsung

djlacee írta:Új MK DJ mutatkozik be a klubturné következő állomásán
A hírek szerint Dévényi Tibibácsi lesz az.
 #173846  Szerző: djlacee

Új MK DJ mutatkozik be a klubturné következő állomásán
 #173827  Szerző: witiruve

Azért 1-2 olyan újdonság néha-néha felcsendül, amit még a magyar éterben nem játszottak le. ( Legálisan ).
Emellett, szerintem, a Music Killers csapata verhetetlen.
A zenei igazgató lassan egy éve Juhász Gergely, ő a hazai szakmában profinak mondható. ( egyébként )
 #173825  Szerző: Chucky

Egyetértek az előttem szólókkal. Zeneileg egy nagy nulla lett. A MK top 20 is több hónapja agyonjátszott, frissnek nem nevezhető hulladékokkal van tele.
A zenei szerkesztőnek ez álom munkahely, mert semmit sem kell csinálni! És ezt remekül teszi!
 #173822  Szerző: Gr3g0ry

szabogabor10 írta:Bár már csak hétköznap reggelente hallgatom (az egyetlen magyar, amit hallgatok), sajnálom ezt a rádiót. Nagyon jól indult ez 2012-ben (a politikai hátszélnek mondjuk abszolút nem örültem), ígéretes volt számomra a dance/house irányvonal. Folyamatosan lesem a tracklist-et, hát a mostani zenei felhozatal nagyon messze van már attól az iránytól.
Szerintem kb. a Slam! az a rádió, amire a Music-nak hajaznia kellene. Ők a dance arculattól egyébként jelentősen eltérő zenéket (mostanság pl. Pink - What about us) remixben adják le, ezt a Music is simán megtehetné. Máris nem lenne ennyire inkonzisztens a rádió.
Nálam már az a helyzet hogy csak reggel hallgatok (bármilyen) rádiót (reggeli műsorok pl.: Önindító,stb.) azután már nem tartom lényegesnek....a zenék már nem a stílusom, egyrészét még zenének se nevezném.
 #173820  Szerző: adika4444

Dani írta:
szabogabor10 írta:Bár már csak hétköznap reggelente hallgatom (az egyetlen magyar, amit hallgatok), sajnálom ezt a rádiót. Nagyon jól indult ez 2012-ben (a politikai hátszélnek mondjuk abszolút nem örültem), ígéretes volt számomra a dance/house irányvonal. Folyamatosan lesem a tracklist-et, hát a mostani zenei felhozatal nagyon messze van már attól az iránytól.
Szerintem kb. a Slam! az a rádió, amire a Music-nak hajaznia kellene. Ők a dance arculattól egyébként jelentősen eltérő zenéket (mostanság pl. Pink - What about us) remixben adják le, ezt a Music is simán megtehetné. Máris nem lenne ennyire inkonzisztens a rádió.
Valóban jónak indult, nekem pár éve a délutáni Roadshow volt a kedvenc műsorom, amikor még Szilárdék voltak benne, ez a mostani MusicFM már nem az a MusicFM sajnos!
Egyetértek. Amikor indult jó volt Fitti, miután lecserélték kicsit elveszett a történet majd megint magára talált. Aztán amikor a Horváth Szilárdék lelépése után visszajött Fitti, hát ez már régen nem ugyanaz mint volt. Fitti se ua mint például 12 nyarán.
 #173800  Szerző: szabogabor10

Dani írta:mert nem lenne fer, ha csak a Rádió1 maradna egyetlen kereskedelmi adóként.
Szerintem pont ez a médiatanács célja. Azt se tartom kizártnak, hogy a 89,5-ön hosszú ideig nem lesz semmi, mint most az országos frekicsomagon. Azt a csomagot talán még idén megkapja valami jó kis stróman, a 89,5 meg üres marad. R1 meg örülhet. De szeretlek Magyarország...
 #173799  Szerző: Dani

Azt azért remélem, hogy ha nem is folytatják jövőre, lesz helyettük másik rádió, amelyik felveszi majd a versenyt a Rádió1-el, mert nem lenne fer, ha csak a Rádió1 maradna egyetlen kereskedelmi adóként.
 #173797  Szerző: szabogabor10

Dani írta:
Valóban jónak indult, nekem pár éve a délutáni Roadshow volt a kedvenc műsorom, amikor még Szilárdék voltak benne, ez a mostani MusicFM már nem az a MusicFM sajnos!
Nekem az eredeti Balogh Tomi-Fittikém felállás tetszett a legjobban, szerettem a hülyeségeiket hallgatni. Szilárd se volt rossz, tény. Sajnos teljesen szétesett ez a rádió, nagyon érződik, hogy nem akarják folytatni jövőre. Gondolom egy pénztemető lett.
 #173796  Szerző: Dani

• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 565