RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#173843  Szerző: Consequence

nyikolaj írta:Végre beindul hamarosan a Miskolc 103 mhz.. (Ha már a Csillagponthoz köthető, nyugodtan lehetne megint Sztár fm) ;)

Ha már a Csillagponthoz köthető,nyugodtan lehetne megint City Rádió,hiszen a Csillagpontban Bazsalyog Kriszta . :))
 #173831  Szerző: nyikolaj

Végre beindul hamarosan a Miskolc 103 mhz.. (Ha már a Csillagponthoz köthető, nyugodtan lehetne megint Sztár fm) ;)
 #173808  Szerző: nyikolaj

Akkor elég későn vettem észre. :)
 #173807  Szerző: Wolfman

Figyelem a
hamarosan azt jelenti
hogy nem tudni,hogy
mikor!
:lool: :lool: :lool:
 #173805  Szerző: LuciFerko

nyikolaj írta:?
http://popradio.hu/

Megjegyzem,hogy elég kezdetleges (gyerekes) a megfogalmazás! De lehet,hogy tévedek,és nem ez az országos rádió honlapja... de tény,hogy korábban én még nem találkoztam ezzel az oldallal.
Kb 5 éve létezik ez az oldal és azóta nem is nyúltak hozzá.
 #173804  Szerző: nyikolaj

?
http://popradio.hu/

Megjegyzem,hogy elég kezdetleges (gyerekes) a megfogalmazás! De lehet,hogy tévedek,és nem ez az országos rádió honlapja... de tény,hogy korábban én még nem találkoztam ezzel az oldallal.
 #173751  Szerző: nyikolaj

Az országos kerrádió frekijein nem tapasztaltatok ma tesztet? A tokaji 103.5-ön (csak) néma csönd volt a megszokott sssss helyett.
 #173708  Szerző: mihalylovics

Tomi76 írta:A Riska tejnek mióta van netrádiója? És még csak nem is rossz.
Már vagy 3-4 éve, akkoriban még a tej óriásplakátjain is megemlítették, legalábbis Pesten.
 #173702  Szerző: Tomi76

Így már érthető. Egyébként tényleg nem rossz. Mind a hits mind a retro szuper zenéket kínál. Igaz csak rövidebb ideig hallgatam eddig szóval nem tudom mennyi az ismétlés "rövid" időn belül.
 #173700  Szerző: Sakál

LuciFerko írta:
Tomi76 írta:A Riska tejnek mióta van netrádiója? És még csak nem is rossz.
Hivatalos ez? :ninja:
A Riskának egy DJ és (egykori?) clubtulajdonos a gazdája, talán így érthetőbb az árukapcsolás
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 200