nyikolaj írta:Nos..a miskolci 103 mhz pedig tavasszal fog megszólalni, új névvel,új műsorstrukturával! 101%-os információ!Küldtem PÜ-t!
nyikolaj írta:Nos..a miskolci 103 mhz pedig tavasszal fog megszólalni, új névvel,új műsorstrukturával! 101%-os információ!Küldtem PÜ-t!
patrikeskiss92 írta:Akkor (ezekszerint) lesz holnap is.nyikolaj írta:Az országos kerrádió frekijein nem tapasztaltatok ma tesztet? A tokaji 103.5-ön (csak) néma csönd volt a megszokott sssss helyett.Én szoktam hallani tesztadást minden hónap 10-én és 25-én este 9-10 között, a pécsi 105.5-ön is már csak csendet sugároz december 10 óta időközönként a megszokott 1 khz-es hang helyett...
Sakál írta:https://radiosite.hu/hamarosan-budapest ... ola-radio/Marcii írta:Valaki nem tudja,hogy a Budapest 101.6-on a Sola Rádió mikor indul? (Nem mintha hiányozna.)Mi az a Sola Rádió?
Marcii írta:Valaki nem tudja,hogy a Budapest 101.6-on a Sola Rádió mikor indul? (Nem mintha hiányozna.)Mi az a Sola Rádió?
nyikolaj írta:Az országos kerrádió frekijein nem tapasztaltatok ma tesztet? A tokaji 103.5-ön (csak) néma csönd volt a megszokott sssss helyett.Én szoktam hallani tesztadást minden hónap 10-én és 25-én este 9-10 között, a pécsi 105.5-ön is már csak csendet sugároz december 10 óta időközönként a megszokott 1 khz-es hang helyett...
LuciFerko írta:nyikolaj írta:Egyébként nem emlékszem,hogy lett volna arra példa korábban,miszerint kisközből lett egy nagyobb lefedettségű körzeti rádió..Érdekes lesz!Kisvárda
nyikolaj írta:Egyébként nem emlékszem,hogy lett volna arra példa korábban,miszerint kisközből lett egy nagyobb lefedettségű körzeti rádió..Érdekes lesz!Kisvárda