Azon töprengtem, hogy lassan már minden rétegnek megtalálható az a rádió amit magáénak tud érezni, amit a legszívesebben hallgat. Van 60-as,70-es,80-as évek, vannak csakigazimaislágerek, van ténylegesen új zenéket játszó rádió. De szerintem egy korosztály hiányzik. Részben a Sláger FM érinti de az sem tökéletesen szerintem. Ez a korosztály a 90-es években fiatalságát élő korosztály. Mert szerintem ezt el kellene különíteni a 80-as évektől. Volt ennek az időszaknak egy komoly varázsa, jó volt megélni. És volt számos jó zene, dal mindenféle műfajból. Lehetne említeni olyan neveket mint a Scooter, Masterboy, Vengaboys, Corona, E-rotic, Snap, DJ Bobo,Culture Beat, Haddaway, Bomfunk MC's, Mr. President magyarok közül Kozmix, Soho Party, Carpe Diem meg hasonlók most tényleg csak néhány nevet említve (egykori Z+-os, Viva TV-s évek
) vagy akár a rock műfajából is akadna bőven válogatási lehetőség. Szerintem lenne rá érdeklődés és simán meg lehetne tölteni a 24 órát állandó ismétlések nélkül is. Tudom kicsit limonádé a műfaj sokaknak és ez rendben is van hiszen ízlések és pofonok, de tuti, hogy lenne bőven hallgatósága egy ilyen rádiónak. A Sláger FM már valami ilyen irányt vett ugyan, de nem tudom nekem nagyon nem jön be, hogy egy Hungária és egy Genesis közé bekerül egy 2 Unlimited vagy egy Demjén Ferenc és egy Bee Gees közé egy Blackstreet. Ezek egymástól nagyon távol eső műfajok és más korszak és ilyen módon keverni őket nagyon zavaróak. Ez csak az én gondolatmenetem ugyan de talán van benne valami.
nyikolaj írta:Nos..a miskolci 103 mhz pedig tavasszal fog megszólalni, új névvel,új műsorstrukturával! 101%-os információ!Küldtem PÜ-t!