Dani írta: Meglepne, hogyha a SlágerFM változtatna ezen, de szerintem sajnos nem igy lesz.Sajnos én is így érzem, de azért álmodozni jó.
Tomi76 írta: ↑2018.02.25. 08:01Én ideáig azt vettem észre, hogy a jelenlegi magyar rádiózásban a 2000-es évek zenéi valamiért tabunak számitanak, ennek az okát nem tudom, de valamiért ez a jellemző. Meglepne, hogyha a SlágerFM változtatna ezen, de szerintem sajnos nem igy lesz.LewyDee írta: ↑2018.02.22. 19:52 Arculatváltás? '90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei. Ennek örülnékNa ha ez így lesz akkor nálunk a rádiót a Slágerre hangoljuk! De még a kocsiban is!
Régebbi zenéknek úgyis ott van a Retyó Rádió![]()
Tegnap este egyébként belehallgattam a Náksi féle partyba, és valami bődületesen jó volt!! Nálam csillagos ötös!
LewyDee írta: ↑2018.02.22. 19:52 Arculatváltás? '90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei. Ennek örülnékNa ha ez így lesz akkor nálunk a rádiót a Slágerre hangoljuk! De még a kocsiban is!
Régebbi zenéknek úgyis ott van a Retyó Rádió![]()
LewyDee írta:Igazából valamit a mostani Sláger csinál jobban, ha ezt meglépi, mert a Retro nagyjából azt hozza, amit az 1998-as Sláger hozott, amire akkoriban volt is igény. Viszont az a korosztály most már 70+-os és ez érződik a kívánságműsorukon is, komolyan, mintha egy nyugdíjas otthonban lenne az ember. A 102,1 Sztár FM hozta még anno ezt a feelinget.Wolfman írta:Arculatváltás? '90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei. Ennek örülnéktomee írta:Az égvilágon semmi nem derül ki belőle, csak annyi, hogy márc1, reggel 6 óra...Új reggeli műsor?
Régebbi zenéknek úgyis ott van a Retyó Rádió
zenefalo írta:Jó ez a Sláger-party. A Roxy hőskorát hozza vissza Alice Deejay, Groove Coverage dalaival. A Rádió Deejay is ilyeneket tolt, pláne Galamb hangjával méginkább megvan a feeling! Csak az adásproci olyan szarul van beállítva, össze-vissza liftezik néha a hangerőHa pl.: Gigi D’Agostino vagy phat and small is szól nekem is szóljatok.
Wolfman írta:Arculatváltás? '90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei. Ennek örülnéktomee írta:Az égvilágon semmi nem derül ki belőle, csak annyi, hogy márc1, reggel 6 óra...Új reggeli műsor?