RADIOSITE Fórum

• Politika

#175021  Szerző: frekivadasz

asr27 írta: 2018.04.06. 05:05
frekivadasz írta: 2018.04.05. 20:47 https://mno.hu/kulfold/franciaorszagban ... us-2457113
Műbalhé, álprobléma. Vagy már a Nemzet is hazudik?
Még egyszer leírom, hogy megértsd! Nálunk a kivándorlás százszor nagyobb probléma, mint a bevándorlás! Ha nem lenne az orbán kerítése, akkor se lennének Magyarországon migrancsok! Ezt kéne már megérteni! A kivándorolt magyarok jóval nagyobb kárt fognak okozni az országnak, mint a bevándorlók!
A környező országokkal összehasonlítva nálunk a legalacsonyabb az elvándorlás, persze ez ettől még probléma. Már a jelenben is érezteti hatását, és a jövőben is fogja, de korrigálható. Nem utolsó sorban ez egyéni döntés kérdése, amibe - szerencsére - az államnak semmi beleszólása nincs, ne is legyen.
A más kultúrájúak bevándorlása nálunk még nem érződik, de itt a lehetőség, hogy tanuljunk a nyugattól, és véletlenül se kövessük el azokat a hibákat. Ha egyszer ez a folyamat elindul, adott jogot valószínűleg csak vérrel lehet elvenni. Azt pedig senki sem akarhatja. Remélem. Ez NEM korrigálható.
Aki nincs tisztában az iszlám - úgy a vallás mint az államszerveződési elv - invazív mivoltával, annak fogalma sincs róla miket beszél, amikor ezt egy lapon említi mészároslőrinccel. Mintha az Egri csillagokban a nők a szuroköntés helyett elmennének körmöt reszelni.
 #175019  Szerző: asr27

frekivadasz írta: 2018.04.05. 20:47 https://mno.hu/kulfold/franciaorszagban ... us-2457113
Műbalhé, álprobléma. Vagy már a Nemzet is hazudik?
Még egyszer leírom, hogy megértsd! Nálunk a kivándorlás százszor nagyobb probléma, mint a bevándorlás! Ha nem lenne az orbán kerítése, akkor se lennének Magyarországon migrancsok! Ezt kéne már megérteni! A kivándorolt magyarok jóval nagyobb kárt fognak okozni az országnak, mint a bevándorlók!
 #175015  Szerző: frekivadasz

Találkozott valaki a Youtube-on kormánypárti reklámmal?
 #175013  Szerző: frekivadasz

noartist írta: 2018.04.05. 18:43
frekivadasz írta: 2018.04.05. 18:34 Ha jól sejtem, ez nem nekem szólt. Csak mert így félreérthető.
Igazad van, elnézést. Töröltem is.

Neked címezve: mindenkinek ugyanannyi esélye van. Ha viszont valahol nagyon eldurvul a vita, gyorsabban harapunk, de soha, senkit nem moderálunk alaptalanul. Sőt, mindig írunk indoklást is.

Nem célunk, hogy az egész fórum csak moderált hozzászólásokból álljon. Az nekünk sem buli. Ha nem tévedek, hónapok óta nem is volt szükség ilyesmire.
Így meg inkonzisztens lett, de sebaj :)

Nem is fogalmaztam elég jól az előbb, de azt hittem érthető, hogy nem a klasszikus moderálásról beszélek, hanem felhasználó eltávolításáról. Valószínűleg nem csak én emlékszem a múltra. De egyébként ezt le is zárhatjuk, mert igazából nem is számít.
 #175012  Szerző: Wolfman

BMáté írta: 2018.04.05. 18:11 A Kétfarkú Kutyapárt nem fog bejutni
Az MKKP-nak nem a bejutás a célja szerintem, hanem csinálni fogják azt, amit eddig. Egy jópofa viccpártra meg amúgy is szükség van. :)
(Az M1-es szereplésük zseniális volt amúgy. :D )
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 517