RADIOSITE Fórum

• Politika

#175076  Szerző: BMáté

Marcii írta: 2018.04.07. 17:32
asr27 írta: 2018.04.07. 17:21 Na látod itt a baj! Itt a baj, hogy te és a párttársaid így látják helyesnek a dolgokat!
Nembaj, egyszer ennek is vége lesz, úgy, ahogy a kommunizmusnak is vége lett.

Bár szarnál be! Szarnád össze magad, úgy hogy fetrengenél benne!
Bár én a te pártodon állok,de ezek már a tehetlenség jelei
Na ez a lényeg! Kukac kb. sosem értett velem egyet, mégis kulturált vitákat folytattunk, komoly témákról, őszintén sajnálom, hogy nincs már itt. Ez, amit Asr művel nem vita, hanem minősíthetetlen semmitmondás és szitkozódás... (Felfoghatatlan számomra, hogy miután az élő fába is képes belekötni, ha nem ért vele egyet, hogy lehet még mindig itt, és nincs szépen kirakva a szűre.)
 #175075  Szerző: Marcii

frekivadasz írta: 2018.04.07. 14:38 Inkább a rántott hús, mint a moslék :hehe: :hehe: :hehe:
Te valamit félre értesz.Most van moslék,nem ezután.(Kivétel akkor,ha a Fidesz nyer.)
 #175074  Szerző: BMáté

asr27 írta: 2018.04.07. 12:14Egy erős fidesz győzelem esetén pedig elkerülhetetlen lesz a súlyos gazdasági recesszió!
Pontosan ugyanezt hallottam 2014-ben is. Szerencsére nem jött össze...
 #175073  Szerző: BMáté

frekivadasz írta: 2018.04.07. 10:58
Iskolás gyerekek táboroznak. A táborvezető demokratikus érzelmű ember, különben is, hadd gyakorolják a gyerekek a politikát. Szavazásra teszi fel tehát a gyerekeket foglalkoztató legfontosabb kérdést: mi legyen a másnapi ebéd?
A szavazás rendben lezajlik. Az eredmény a következő: rántott hús negyven százalék, tojásos galuska húsz százalék, gulyásleves tizenhat százalék, rakott krumpli tizenhárom százalék, mákos tészta kilenc százalék, kelkáposzta főzelék két százalék.
Rendben, akkor legyen rántott hús.
Még mit nem! Hiszen hatvan százalék a rántott hús ellen szavazott! A többség nem rántott húst akar! Egyesítsük az ellenszavazatokat! Győzzük le a rántott húst!
Jól van gyerekek. Öntsük össze a tojásos galuskát, gulyáslevest, rakott krumplit, mákos tésztát és kelkáposzta főzeléket. Ki szavaz arra, hogy ez legyen az ebéd?
:hehe:
Óriási! :D :yes:
 #175072  Szerző: BMáté

asr27 írta: 2018.04.06. 20:23 Akkor volt egy tömeges invázió, azóta ennek már vége, havonta 1-2 ha szállingózik!
Így van, a tömeges inváziónak vége, többek azért is, mert a hazai útvonal a kerítés miatt már nem járható.
EGY SEM AKART ÉS NEM IS AKAR ITT MARADNI EBBEN A RASSZISTA ORSZÁGBAN!
Rasszista ország? Nálunk ölnek zsidókat bevándorlók, vagy nyugaton? Én nem vagyok rasszista, a magam részéről ezt kikérem magamnak!
Egyébként meg ott voltál? Láttad, hogy átvágták a foliasátrat? Mert mondani bármit lehet, és persze irni is!
A Keletinél ott voltam, láttam a "sáskajárást". A Kiskunságban nem, de ajánlom figyelmedbe Toroczkai László (Jobbikos, tehát ellenzéki polgármester) videóit, többek között.
 #175071  Szerző: Marcii

asr27 írta: 2018.04.07. 17:21 Na látod itt a baj! Itt a baj, hogy te és a párttársaid így látják helyesnek a dolgokat!

Bár én a te pártodon állok,de ezek már a tehetlenség jelei
 #175070  Szerző: frekivadasz

Esetleg valami érvelést is várhatunk? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lenne neked jobb, ha csökkenne az ÁFA, illetve ha többkulcsos SZJA lenne.
Elmondom röviden: Az első pillanatban egy picivel több pénzed maradna (ezzel lehet jól beetetni a "szegényeket"), amit aztán gyorsan behúz az újraárazás. Hosszbb távon pedig te is rosszul járnál: a szürkülő, feketedő és visszaeső gazdaság eredményeit te is megéreznéd.

Persze továbbra is várom az ésszerű magyarázatot az ellenkezőjére.

Megyek, cserélek pelenkát.
 #175069  Szerző: asr27

Na látod itt a baj! Itt a baj, hogy te és a párttársaid így látják helyesnek a dolgokat!

#175068  Szerző: frekivadasz

És folytatja. Beszarok. :D

1: Bízzunk benne, hogy gazdaságunk olyan szintre jut a közeljövőben, hogy lehet csökkenteni az ÁFA-t. Bár sokra nem megyünk vele. Egyrészt úgyis be fogja nyelni gyorsan a kereskedelem, másrészt pedig aki keveset költ/fogyaszt, az úgyis kevesebbet tudna vele megspórolni. Aki többet költ, több ÁFA-t is fizet. Mi ezzel a baj? :)

2: Mi a baj az egykulcsos SZJA-val? A bér arányában alakul az adónem megfizetése. Aki tízszeres fizetést visz haza, az tízszer annyit is fizet. Hol itt a baj?
Ja, hogy aki esetleg többet dolgozik - értsd: tevékenysége alapból több haszonnal jár az egész társadalom számára - az fizessen még ezért pluszban külön? Mégis mire fel?
Kevesebb maradna a fogyasztásra is, és kevesebb ÁFA befizetés történne. Öngól.
A fekete és a szürke zóna visszaerősödéséről ne is beszéljünk.
 #175067  Szerző: asr27

frekivadasz írta: 2018.04.07. 16:43 Ez azért elég beszédes, hogy folyton a személyemmel foglalkoztok. Egy olyan valamivel, amit egyáltalán nem ismerhettek. És ami nem is számít.
Lesz valami rendes érvelés is, vagy marad a puffogás és az alaptalan vádaskodás, meg a netről mások munkájának lopkodása? Saját ötlet?
Nem a személyeddel van a probléma, hanem a vakságoddal és a gondkodásmódoddal! Abból ahogyan megnyilvánulsz az írásaidban, lazán lejön, hogy milyen típusú és gondolkodású ember vagy. Nem kell ahhoz az, hogy személyesen ismerjünk. Az érvelések ott vannak a lentebb beillesztett képeken! Sőt én még írtam is több érvet , amiért nem szabad a fideszre szavazni! A kedvedért még megemlítek néhányat: egykulcsos adórendszer, 27%os áfa, ami az egész eu-ban a legmagasabb! Pedig, a fidesz szerint rendkívül jól teljesít a magyar gazdaság! Ha ez így lenne, semmi nem indokolná a 27%-os áfát!
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 517