RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#175145  Szerző: zenefalo

Marcii írta: 2018.04.10. 09:42 Kíváncsi vagyok ennek a jövőjére.
Ha jól emlékszem, idén év vége felé lejár a jogosultsága, hosszabbítás ilyen politikai hátszélben kizárt. Szerintem, Simicska ezt is le fogja passzolni valaki másnak, mivel ezek után elapadnak a forrásai. De ne legyen igazam :wailing:
 #175136  Szerző: Marcii

Kíváncsi vagyok ennek a jövőjére.
 #175130  Szerző: kJoe

Gr3g0ry írta: 2018.04.05. 09:29
Csongii írta: 2018.04.04. 17:06 Nekem nagyon bejön ez a fajta zene. :roll:
De a kisebbséget erősítem ebben, azt sejtem. ^^
Lehet,de nem itt áll meg a zenei igény...ha már olyan rádióról van szó ami elektrónikus zenét is játszik, az szélesíthetné a repetóárját(house,funky house,trance,vocal trance stb stílusban).
Ezzel mélységesen egyetértek, és a külföldön trendi hardstyle-t is meg lehetne jobban ismertetni egyébként :party:
dehát itt ez sem cél, ugyebár...
 #175108  Szerző: Sakál

robert11 írta: 2018.04.07. 21:43 Fura hogy már rég volt a rádió szülinapja, még is most tartják meg a bulit vagy is jövőhéten.
Nem késő egy kicsit?
Szinte mindig így volt.
 #175101  Szerző: robert11

Fura hogy már rég volt a rádió szülinapja, még is most tartják meg a bulit vagy is jövőhéten.
Nem késő egy kicsit?
 #175046  Szerző: Gr3g0ry

Chucky írta: 2018.04.06. 12:08
Gr3g0ry írta: 2018.04.04. 10:28 Lehet hogy "egyéni szociális probléma" de:kicsit már unalmas ez a "deephouse" fergeteg.
Ráadásul ez csak divat deephouse. Az igazi nem itt kezdődik. De valóban kellene egy kis dinamizmust belevinni a zenei kínálatba, mert csak nyivákoló vergődés ez a vonal jelenleg. Lagymatag katyvasz. A mjúzik killerz didzsék remixelőtehetségével egyetemben. Hogyan nyálasítsuk a house klasszikusokat megy csak sajnos...
Sorry, ha valakit megbántottam, de én még a 90-es évek klubhimnuszain szocializálódtam... :twisted:
Akkor még Tiesto is szívből nyomta, nem megélhetési DJ volt, mint most! :sealed:
Én még maiakat is meghallgatok (ez például 2017-es).
 #175032  Szerző: noartist

Chucky írta: 2018.04.06. 12:08
Gr3g0ry írta: 2018.04.04. 10:28 Lehet hogy "egyéni szociális probléma" de:kicsit már unalmas ez a "deephouse" fergeteg.
Ráadásul ez csak divat deephouse. Az igazi nem itt kezdődik. De valóban kellene egy kis dinamizmust belevinni a zenei kínálatba, mert csak nyivákoló vergődés ez a vonal jelenleg. Lagymatag katyvasz. A mjúzik killerz didzsék remixelőtehetségével egyetemben. Hogyan nyálasítsuk a house klasszikusokat megy csak sajnos...
Sorry, ha valakit megbántottam, de én még a 90-es évek klubhimnuszain szocializálódtam... :twisted:
Akkor még Tiesto is szívből nyomta, nem megélhetési DJ volt, mint most! :sealed:
OFF
Tiesto stílusváltása a legnagyobb WTF a zeneiparban. Én is csak dobálom a kérdőjeleket.
ON
 #175030  Szerző: Chucky

#174983  Szerző: Gr3g0ry

Csongii írta: 2018.04.04. 17:06 Nekem nagyon bejön ez a fajta zene. :roll:
De a kisebbséget erősítem ebben, azt sejtem. ^^
Lehet,de nem itt áll meg a zenei igény...ha már olyan rádióról van szó ami elektrónikus zenét is játszik, az szélesíthetné a repetóárját(house,funky house,trance,vocal trance stb stílusban).
 #174981  Szerző: adika4444

1--2 perc kimaradás volt zene után szignál, majd csend. Utána meg elindult a hírek...
FM és online is hallgatott.

Valami gix van amúgy az adásolójukkal? Mert egyre gyakoribb hogy több mp-nyi csend telik el két szignál, vagy szignál és zene között...
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 565