RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#175226  Szerző: djlacee

Damien N-Drix zenét miért kell napközben adni? Értem, hogy slágerlista, meg rotáció, és én szeretem is, de attól függetlenül lehet, hogy sokaknak ez már elkapcs faktor...
A másik meg hogy "Ez történt a 89.5 music fm-en ma reggel az önindítókkal"... ma reggel biztos nem, hiszen vasárnap van...
 #175214  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta: 2018.04.14. 12:50
tomee írta: 2018.04.14. 12:18 Azért ez még nem egy ennyire lefutott dolog, mert még akár az is előfordulhat, hogy eladják és továbbviszi valaki, bár ennek véleményem szerint nagyon kicsi a valószínűsége. Illetve inkább annak, hogy Médiatanács hosszabbítani akarna... Mindenesetre nem gondolom, hogy másnak ne lennének már most elképzelései arra vonatkozóan, hogy hogyan tudná hasznosítani ezt a frekvenciát. Főleg, mivel tudjuk, hogy az egyik legértékesebbről van szó.
Andy Vajnára gondolsz?
Ezt meg miből gondolod?
 #175209  Szerző: Dani

tomee írta: 2018.04.14. 12:18 Azért ez még nem egy ennyire lefutott dolog, mert még akár az is előfordulhat, hogy eladják és továbbviszi valaki, bár ennek véleményem szerint nagyon kicsi a valószínűsége. Illetve inkább annak, hogy Médiatanács hosszabbítani akarna... Mindenesetre nem gondolom, hogy másnak ne lennének már most elképzelései arra vonatkozóan, hogy hogyan tudná hasznosítani ezt a frekvenciát. Főleg, mivel tudjuk, hogy az egyik legértékesebbről van szó.
Andy Vajnára gondolsz?
 #175208  Szerző: tomee

Azért ez még nem egy ennyire lefutott dolog, mert még akár az is előfordulhat, hogy eladják és továbbviszi valaki, bár ennek véleményem szerint nagyon kicsi a valószínűsége. Illetve inkább annak, hogy Médiatanács hosszabbítani akarna... Mindenesetre nem gondolom, hogy másnak ne lennének már most elképzelései arra vonatkozóan, hogy hogyan tudná hasznosítani ezt a frekvenciát. Főleg, mivel tudjuk, hogy az egyik legértékesebbről van szó.
 #175207  Szerző: Dani

robert11 írta: 2018.04.14. 10:17 Tegnap ismétlés volt a kívánságműsor egy része mert az Ervin már hétfőn is betelefonált vagy az a csaj aki az Ervint hívta magához tapétázni. Valamit elszúrhattak.
Hát ha megszűnne a music, akkor nem tudom hogy hova mennének a műsorvezetők bocsinak is idő kellett míg a Bumeráng után ide felvették. Olyan könnyen nem találnának helyet maguknak.
Reméljük hogy ez nem fog bekövetkezni lassan visszatér az a korszak, amikor csak egy két rádió volt mint annó a Danubius majd később csatlakozott hozzá a Juvi. El fog jönni az az idő, mikor az emberek kénytelenek lesznek csak Petőfit, Rádió1et, és Slágert hallgatni vagy Retrot.
Nem csak a műsorvezetők, a MusicFM DJ-i is ott vannak, új rádió hiányában ők se nagyon tudnak sehova sem menni, mert a Rádió1-nek már meg van a kialakult stábja, nem hiszem, hogy ott sok felvétel lenne. Érdekes , hogy vajon lesz e új rádió a Music helyett.
 #175204  Szerző: robert11

Tegnap ismétlés volt a kívánságműsor egy része mert az Ervin már hétfőn is betelefonált vagy az a csaj aki az Ervint hívta magához tapétázni. Valamit elszúrhattak.
Hát ha megszűnne a music, akkor nem tudom hogy hova mennének a műsorvezetők bocsinak is idő kellett míg a Bumeráng után ide felvették. Olyan könnyen nem találnának helyet maguknak.
Reméljük hogy ez nem fog bekövetkezni lassan visszatér az a korszak, amikor csak egy két rádió volt mint annó a Danubius majd később csatlakozott hozzá a Juvi. El fog jönni az az idő, mikor az emberek kénytelenek lesznek csak Petőfit, Rádió1et, és Slágert hallgatni vagy Retrot.
 #175201  Szerző: noartist

Senki sem mondta, hogy az FM rádiózással van gond.
 #175200  Szerző: Dani

tomee írta: 2018.04.13. 12:38
Dani írta: 2018.04.12. 21:29
Gr3g0ry írta: 2018.04.12. 18:41

Ahogy nézük az elmúlt eseményeket lehet úgy fog járni mint pl most a class fm frekik sorsa.
Indul vajon a Music helyett jövőre másik rádió? Vagy ha nem, akkor hova mennek majd a Music műsorvezetői?
Valószínűleg ugyanúgy szét fognak szóródni mindenféle rádiókban, ahogy korábban. Nem hiszem, hogy munka nélkül maradna bárki is.
Most is elég szegényes a magyar rádiós piac, hogyha várhatóan majd a MusicFM sem lesz, akkor mégis mi fog maradni? Vagy szánt szándékkal ki akarják pusztitani az FM rádiózást?
 #175197  Szerző: Gr3g0ry

Nem volt lehetőségem még megismerni Wilcox-ot,de ahogy hallom a mixét(ma 14 órás) pozítívan csalódtam benne,pont ezt a pörgőséget hiányoltam a rádióból(ezt gyakran kéne megismételni). :yeah:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 565