nyikolaj írta: ↑2018.05.14. 09:44 Oke.. ! Utálom a politikát, nem is akarok politizálni itt, de nem bírom elhinni és elképzelni,hogy az ország ilyen szar helyzetben legyen! Sokkal kisebb országokban is 2-nél több országos kerrádió van!(Ha közép/kelet európát nézzük)Akkor mondj frekiket,amiken ez megvalósítható lenne,hogy több 10 kW-tal menjenek ker.rádiók nagyadókról?
Értem én,hogy jelenleg az a bizonyos politikai párt,oldal és a vezetője az Isten, de ez miért befolyásolja azt,hogy csak 1 db országos ker legyen? Ha én lennék a górék helyébe biztos nem csak 1 rádióval szégyeníteném az országot! Ha már a nagy gerincadókra (Tokaj,Kékes,Mecsek,Szecska) felnyomnának nagy kakaó löketekkel még egy új rádiót,már közel 70%-os lefedettség lenne! Érdekes anno 98-tól,hogy fért meg a Danubius meg a Sláger, ill Class/Neo?
Nagyadókra is alig vannak a jelenlegieken kívül tervezve frekik.Győr(91,5) ,Budapest(95,3) ,Miskolc(106,5) ,Tokaj(94,0),Szentes(106,1 ami viszont foglalt) ,Pécs(101,7),Szeged(103,9/107,7),Nagykanizsa(98,6) telephelyekre vannak még sokkal kisebb teljesítményű szabad frekik.
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)