Mondok egy könnyebet.Vegyék le az MTVA-t az ex Sláger/Neo FM adókról,és írják ki!
Ja,hogy nem érdeke a kormánynak.Bocsi.
Ja,hogy nem érdeke a kormánynak.Bocsi.
Minden,ami rádiózás.
nyikolaj írta:4 gerincadó lett általam felsorolva,megemlítve! Nehogy már gondot okozzon a nagykutyáknak 4 db frekit kimérni! Ha kell akkor én is adok tippet ezen ne múljon!Ha nagyon akarnák, talán össze lehetne egy jó lakossági (nem területi) lefedettséget hozni kis teljesítményű adókkal is. "Szecskára" adott a 98,6 MHz (2kW) - szépen terít. Kékes 103,8 (0,1kW) - ezt korábban kiírták, majd visszavették (hasonló ellátottsága lenne, mint a 99,8-nak) - Szolnok 97,1 (0,1kW) - Miskolc 103,0 (1kW) - Tokaj 107,8 (2,5 kW) - Mátészalka 104,5 (10kW) - Debrecen 93,5 (1kW) - Békéscsaba 91,8 (0,5kW) - Szeged 101,9 (2kW) - Szentes 104,3 (0,25kW) - Kiskörös 93,2 (0,1kW) - Kecskemét 97,7 (1kW) - Szekszárd 90,5 (0,1kW) - Gerecse 97,3 (1kW) - Veszprém 98,3 (2kW) - Győr 91,5 (0,25kW) - Kaposvár 102,1 (1kW) - Székesfehérvár 104,6 (1kW)...és itt vége, mert Sopron, Pécs, Zalaegerszeg/Nagykanizsa, Szombathely körzetében szinte lehetetlen frekvenciát kijelölni...
nyikolaj írta: ↑2018.05.14. 09:44 Oke.. ! Utálom a politikát, nem is akarok politizálni itt, de nem bírom elhinni és elképzelni,hogy az ország ilyen szar helyzetben legyen! Sokkal kisebb országokban is 2-nél több országos kerrádió van!(Ha közép/kelet európát nézzük)Akkor mondj frekiket,amiken ez megvalósítható lenne,hogy több 10 kW-tal menjenek ker.rádiók nagyadókról?
Értem én,hogy jelenleg az a bizonyos politikai párt,oldal és a vezetője az Isten, de ez miért befolyásolja azt,hogy csak 1 db országos ker legyen? Ha én lennék a górék helyébe biztos nem csak 1 rádióval szégyeníteném az országot! Ha már a nagy gerincadókra (Tokaj,Kékes,Mecsek,Szecska) felnyomnának nagy kakaó löketekkel még egy új rádiót,már közel 70%-os lefedettség lenne! Érdekes anno 98-tól,hogy fért meg a Danubius meg a Sláger, ill Class/Neo?
nyikolaj írta: ↑2018.05.13. 18:39 Picit más..Minden európai országban van komolyzenét játszó országos közrádió,szerintem amúgy az egész országos frekicsomag elosztás pocsékolás, lehetne max. 2 állami,a többi nagyadóra tervezett freki meg mehetne országos kerrádiónak vagy egy nagyobb regionális állomásnak.(ilyen regionális ker.rádió nem alakult ki itthon,talán a Gong hasonló)
A Bartók rádiónak van értelme? Számomra elpocsékolt országos frekvenciahálózat! Ne értsen félre senki! Nyílván kell ilyen tamatika/formátum is az éterbe, de ha rajtam múlna a Dankó vagy a Kossuth rádió sávjában kapna jó pár órás szeletet! Esetleg Este 20:00-tól reggel 08:00-ig Bartók, este 20:00-ig pedig Dankó vagy Kossuth! A felszabadult Bartók frekvencián pedig egy jó kis kerrádió jöhetne! Igazam van, vagy igazam van?
LuciFerko írta: ↑2018.05.13. 13:28+1Gr3g0ry írta: ↑2018.05.13. 09:59Szerintem ez csak munkanév, ha Vajnáéknak van eszük, akkor megszerzik a Danububius nevet.Tomi76 írta: ↑2018.04.24. 10:59 Nagyon kváncsi vagyok,hogy az új rádió (Pop FM ? )milyen műfajt fog képviselni. Azaz odaver e a Petőfinek, vagy más lesz?Benne van a nevében...