RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#17719  Szerző: nyikolaj

És mi van akkor,ha merő véletlenségből a gosk adóantennájával történne valami.(egy véletlen baleset :lol: )Ahhoz,hogy újra felrakják,megint kellenének engedélyek mi egymás,és mivel kalózról van szó,ezt nem tehetnék meg. :D Ha ezt is megengedné az ORTT,vagy az NHH,az azt jelentené,hogy nem csak az Advertum a f...,hanem az egész ország!
 #17717  Szerző: Johnny

Ők csak a kis embereket tudják basztatni, meg is mondtam, hogy mondom... ne haragudjon, nem személyeskedni akarok de kinevetem az nhh-t...
Azt mondja ők megtették amit tudtak, kimentek intézkedni...stb, ennyit tudtak tenni.
 #17683  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:
Johnny írta:NHH ma azt mondta ma, nem tudják bezárni őket.
és azt nem mondták meg véletlenül, hogy ha ők nem, akkor ki?
És azt sem mondták meg, hogy miért nem?
 #17682  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:NHH ma azt mondta ma, nem tudják bezárni őket.
és azt nem mondták meg véletlenül, hogy ha ők nem, akkor ki?
 #17680  Szerző: Johnny

NHH ma azt mondta ma, nem tudják bezárni őket.
 #17581  Szerző: Obladioblada

mg írta:
Obladioblada írta:Csak nem kellene megvárni, hogy Orbán Viktor vegye elő, mert abból akkor sok minden jó nem sül ki a nyíltan MSZP közeli Advertumnak.
te most kinek szurkolsz? :D
Most a hiteltelenek szemszögéből néztem... :D
 #17580  Szerző: mg

Obladioblada írta:Csak nem kellene megvárni, hogy Orbán Viktor vegye elő, mert abból akkor sok minden jó nem sül ki a nyíltan MSZP közeli Advertumnak.
te most kinek szurkolsz? :D
 #17579  Szerző: Obladioblada

live írta:Csak egy gyors kérdés:
az Advertum végül kapott pénzt, vagy kormánygaranciát? vagy most hogy áll a dolog, találtam egy márciusi cikket, aszerint nem kapott, de nem tudom van-e frissebb fejlemény, és most nincs időm visszaolvasni.
Köszi előre is.
Anno a kormánygaranciát állítólag megkapta, de valami szignó még hiányzott róla, aztán (mielőtt leszignózták volna) vissza akarták vonni központilag a garanciát (a pénzügyminiszter javaslatára), de pont lemondott Gyurcsány, kormányt kellett váltani, így mással voltak elfoglalva. A hiányzó szignó miatt pedig valószínűleg még nem vették fel a pénzt, nem tudták felvenni. Majd kiderül, hogy mi lesz a "válságkezelő kormány" döntése ez ügyben.

Ott lapul szerintem az a papír Bajnai fiókjában legalul, és egyszer majd előveszi... Csak nem kellene megvárni, hogy Orbán Viktor vegye elő, mert abból akkor sok minden jó nem sül ki a nyíltan MSZP közeli Advertumnak.
 #17578  Szerző: live

Csak egy gyors kérdés:
az Advertum végül kapott pénzt, vagy kormánygaranciát? vagy most hogy áll a dolog, találtam egy márciusi cikket, aszerint nem kapott, de nem tudom van-e frissebb fejlemény, és most nincs időm visszaolvasni.
Köszi előre is.
 #17508  Szerző: Obladioblada

Jelenleg a Gold FM-é a legnagyobb zavaróadó a két megyeszékhelyen. Ezen túllőni nehéz. Sokakat zavar mind a kettő. :P
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 222