RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#17902  Szerző: mg

LuciFerko írta:felénk erre azt szokták mondani, hogy megszopták, mint a torkos borz :)
várjálmég. majd amikor már az lesz a hír, hogy számolják fel, akkor lesz biztos
 #17901  Szerző: LuciFerko

felénk erre azt szokták mondani, hogy megszopták, mint a torkos borz :)
 #17806  Szerző: MrG

Én nem is értem, hogy miért nem állítanak fel kalózadókat - csak úgy - az ország többi pontján, mintegy országos lefedettséget elérve. Nem kerülne milliárdokba, mint a helyi rádió vásárolgatás... :S
 #17803  Szerző: Jani

MikySoft írta:Ha lúd, legyen kövér....gondolják. :)
A kulcsszó "lúd"! Ha már nincs Veres. :D
 #17800  Szerző: operator

Ez a fos szerintem feljebb lökte a teljesítményt régebben mikor kocsival mentem a 35-ös úton már kezdett a vége fele el-el menni a sztereo, most pedig érdekes módon semmi baja sincs egészen Tiszadobig
 #17734  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:És mi van akkor,ha merő véletlenségből a gosk adóantennájával történne valami.(egy véletlen baleset :lol: )
Szerinted meg lehet közelíteni, hatótávolságon belül? Védve van az rendesen. Komolyan, írjunk inkább valamelyik ombudsmannak. Biztos van egy olyan is (a sok közül), amelyik az én jogaimmal foglalkozik, és az én sérelmeimmel... Engem márpedig ez sért, és jogállamba is ütközik.

Alapítsunk rádiós érdekvédelmi szervezetet, valami olyat, ami csinál is néha valamit, és úgy szólaljunk fel... Mert ez így bakfitty. Hiába idegeskedünk, hiába írogatunk ide minden nap, minden héten (ki-ki vérmérsékletétől függően) ezzel szart sem érünk el. Meg a telefonálgatásokkal sem, ahogy a gyakorlat mutatja.
 #17723  Szerző: paradigm

nyikolaj írta:Ahhoz,hogy újra felrakják,megint kellenének engedélyek mi egymás
Én úgy tudtam eddig, hogy az antennarögzítéshez árbóc kell, meg csavarok, az adóhoz meg áram. A kocsi is benzinnel megy, nem jogosítvánnyal.
 #17721  Szerző: Jani

nyikolaj írta:És mi van akkor,ha merő véletlenségből a gosk adóantennájával történne valami.(egy véletlen baleset :lol: )Ahhoz,hogy újra felrakják,megint kellenének engedélyek mi egymás,és mivel kalózról van szó,ezt nem tehetnék meg. :D Ha ezt is megengedné az ORTT,vagy az NHH,az azt jelentené,hogy nem csak az Advertum a f...,hanem az egész ország!
Ők már senkitől nem kérnek engedélyt semmire.Azt csinálnak amit ők akarnak. :shoot:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 222