RADIOSITE Fórum

• Informatika

#18106  Szerző: MrG

A "fentlevés" és a "felmennitudás" 2 dolog. :)
 #18103  Szerző: mg

Szabi írta:nem véletlenül nem vagyok fent
ahhoz képest jól vágod, hogy lassú :lol:
én is csak néha nézek fel, facebook fényévekre van tőle... egy darabig gondolkodtam, miért nem mennek át rá az emberek, de rájöttem, hogy jobb is, mert kevés a csíra :lol:
 #18099  Szerző: MrG

Miért ilyen gagyi már hetek óta az iwiw? (sebessége, stabilsága gagyi, mert amúgy az egész nagyongagyi amióta elindult, főleg az embermajomságok miatt, nem véletlenül nem vagyok fent)

10-ből jó, ha 1 alkalommal betölti...
 #17808  Szerző: djlacee

Akkor én már nem szólok semmit :lol:
 #17735  Szerző: MrG

baszki költözzél már el, annyira unalmas ez az Enyingmániád :D :D :D :D :D :D
 #17733  Szerző: LuciFerko

és az enyingit mikor kezdik el??? :yeah:
 #17732  Szerző: ropi21

... csak a lényeget: "Megkezdte százhalombattai hálózata kiépítését a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft."

:)

kiváncsi leszek..
 #13541  Szerző: giallarosa

Ja most esett le milyen társításról beszélsz. Igen, az automatikus indításnál kiad választási lehetőségeket. De először kiír egy olyat, hogy: "open folder to view files - az eszközre telepítve mellékelt program" Na ennek nem kellene ott lennie. Ha erre kattintok, akkor nem hoz be semmit, illetve azt írja ki: "Windows Microsoft Viewer - Picture can not be displayed". Ha a "mappa megnyitása"-ra megyek, akkor behozza a pendrive tartalmát. (+commanderrel is) Szóval nehézkesen indul. Persze, ha nagyon szükséges, akkor ilyen módon is meg tudom nyitni, de azért jó lenne, ha visszaállna az eredeti.
És a Sajátgépnél is csak egy mappának érzékeli a meghajtót és ha kettős kattintásra nem indul, csak az előbb leírt hibaüzenetet írja ki.
Szerintem megoldódna a probléma, ha törölném a két fájlt, amit előző hsz-ban írtam. De nem engedi... Hogy lehet rejtett fájlokat törölni véglegesen, hogy ne másszanak vissza?
 #13539  Szerző: giallarosa

Na úgy áll a helyzet, hogy kinyomoztam hogy került rá a vírus. (vicces: egyetemi nyomtatóból...még fizettem is érte...) A Recycler mappát és az autorun.inf-et kellene törölni elvileg, de nem lehet, mert törlés után azonnal visszapakolja. Ami még rosszabb: most a C meghajtón is feltűnt egy másik lomtár szerű dolog, ami addig nem volt rajta... Remélem nem fertőzte meg a gépet. Ezek szerint az Eset Smart Security semmit sem ér...
Ezt a társítás dolgot hogy kell? Nem ajánl fel semmi ilyesmit.
 #13532  Szerző: djlacee

Dehogynem, elvileg az megoldja
  • 1
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 330