RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#17792  Szerző: Attis

Pedig van egy viszonylag új spotjuk. Szószerint nem tudom, de a lényege, h ez a rise FM-nyara lesz. Amúgy meglenne rá minden esélyük, de amíg a balatoni freki még mindig olyan, amilyen volt, addig nevetséges.
Pedig tényleg nagyon jó zenéket tolnak, és bár lenne zeneileg még több ilyen rádió.
 #17777  Szerző: RXon

Szabi írta:Nem, nem voltam otthon. :)
Groteszk lehetett.:D
 #17770  Szerző: MrG

Nem, nem voltam otthon. :)
 #17766  Szerző: RXon

Szabi írta:17:53-kor jazz ment, azt hittem bes**rok.
Gondolom az adásprocin állítottak. :)
De kàr,hogy kihagytam!Nem rögzìtetted?:D
 #17765  Szerző: MrG

17:53-kor jazz ment, azt hittem bes**rok.
Gondolom az adásprocin állítottak. :)
 #17751  Szerző: RXon

Szabi írta:Jelzem az illetékeseknek (remélem idegesítő :D ), hogy a balatoni frekvencia még mindig nem gyógyult meg, sziszeg, pattog, sőt, már akad/ugrál is! RDS és hangzás gagyi...

Nem kéne ennyire leszarni a gyökereket (nem félreérteni!). :shock:
Az illetékesek tojnak rà,a jelek szerint.
 #17513  Szerző: LuciFerko

mg írta: tavaly is dugóba keveredtünk Siófoknál, aztán a térkép jelölt egy fasza kerülőutat Balatonszabadi felé Enyingnek, néztük is, hogy mindenki milyen hülye, hogy nem jön arra senki, aztán egyszercsak találkoztunk egy szép nagy táblával, amire az volt kiírva, hogy "ACHTUNG! FÖLDÚT!", de akkor már nem fordultunk vissza... két hétig szállt a por a kocsiból :lol:
eső után arra szoktak motocrossozni :D
 #17504  Szerző: mg

LuciFerko írta:
mg írta:
LuciFerko írta:enyingen is keresztülmentetek?:D
ja, de idén szerencsére nem a földúton :D
földút?:D hogy is volt az?:)
tavaly is dugóba keveredtünk Siófoknál, aztán a térkép jelölt egy fasza kerülőutat Balatonszabadi felé Enyingnek, néztük is, hogy mindenki milyen hülye, hogy nem jön arra senki, aztán egyszercsak találkoztunk egy szép nagy táblával, amire az volt kiírva, hogy "ACHTUNG! FÖLDÚT!", de akkor már nem fordultunk vissza... két hétig szállt a por a kocsiból :lol:
 #17503  Szerző: LuciFerko

mg írta:
földút?:D hogy is volt az?:)
 #17502  Szerző: mg

• 1
  • 368
  • 369
  • 370