RADIOSITE Fórum

• Magyar FM

#177720  Szerző: thenewdeam0n

Jabinpetivel az élen holnap indul a MagyarFM
 #177717  Szerző: tomee

Tomi76 írta:
noartist írta:Biztosan pályázni fognak ismét a frekvenciára, és abban is biztos vagyok, hogy Fly-éknak terveik vannak a 99.5-re. Hogy ez a Magyar FM, vagy valami egészen más, az majd elválik.
Igen, ez pedig a másik variáció. Az biztos, hogy nem az a végleges terv ami most van.
Nekem ez az egész ott sántít, hogy ennyire semmilyen módon indították el, mert ez egyáltalán nem az ő stílusok, és valahogy ebből részemről adja magát, hogy nem teljesen gondolják ezt komolyan ebben a formában, és hogy egyéb terveik lesznek ezzel a frekivel. Legalábbis meglepne, ha errefelé indulnának el, Fly-ék ennél komolyabb rádiókat szoktak összerakni.
 #177705  Szerző: Tomi76

noartist írta:Biztosan pályázni fognak ismét a frekvenciára, és abban is biztos vagyok, hogy Fly-éknak terveik vannak a 99.5-re. Hogy ez a Magyar FM, vagy valami egészen más, az majd elválik.
Igen, ez pedig a másik variáció. Az biztos, hogy nem az a végleges terv ami most van.
 #177699  Szerző: noartist

Tomi76 írta: 2018.06.17. 10:32 Egyébként én azon sem lepődnék meg ha ősszel már csak sistergés lenne itt. Eleve menekíteni kellett innen a Retrot mivel lejár az engedély idén november környékén ha jól emlékszem. Ez még a Rádió Q öröksége. Nos a Retrot bejáratták, országos frekire tették. Ezek után az is elképzelhető, hogy megy egy ideig ez a Magyar FM aztán lámpaoltás és jóccakát.
Biztosan pályázni fognak ismét a frekvenciára, és abban is biztos vagyok, hogy Fly-éknak terveik vannak a 99.5-re. Hogy ez a Magyar FM, vagy valami egészen más, az majd elválik.
 #177693  Szerző: Tomi76

Egyébként én azon sem lepődnék meg ha ősszel már csak sistergés lenne itt. Eleve menekíteni kellett innen a Retrot mivel lejár az engedély idén november környékén ha jól emlékszem. Ez még a Rádió Q öröksége. Nos a Retrot bejáratták, országos frekire tették. Ezek után az is elképzelhető, hogy megy egy ideig ez a Magyar FM aztán lámpaoltás és jóccakát.
 #177651  Szerző: donder

Glenn írta: 2018.06.16. 18:40
noartist írta: 2018.06.15. 14:09Ha nem lennének céljaik a frekvenciával, egyszerűen lelőtték volna az adót éjfélkor, és viszlát. Nyilvánvalóan nem véletlen jegyeztették be a Magyar FM nevet, és csináltak egy streamet is neki.
Lehet, hogy vannak távlati céljaik, de nekem az az érzésem, hogy ez most egy nagyon okosan meglépett reklámfogás. Eddig, ha rádió frekit váltott, a régin általában sss maradt (Rádió 1 100,3->103,9, Juventus 89,5->103,9, Klub 95,3->92,9, Info 95,8->88,1). A hallgató meg kapkodta a fejét, mivel tízből kilenc nem jegyzi meg a promóban hallottakat. Most meg a retróhallgató bekapcsolja a 99,5-öt és max. pár percig szenved, mire meghallja, mit kell tennie. Ügyes. :shock:
Ugyanez volt a szitu Debrecenben is, amikor a Rádió FM95-ből BestFM lett...
Sokáig szólt még a 95MHz, hogy tessék áthangolni a 104.6-ra.
 #177650  Szerző: Glenn

noartist írta: 2018.06.15. 14:09Ha nem lennének céljaik a frekvenciával, egyszerűen lelőtték volna az adót éjfélkor, és viszlát. Nyilvánvalóan nem véletlen jegyeztették be a Magyar FM nevet, és csináltak egy streamet is neki.
Lehet, hogy vannak távlati céljaik, de nekem az az érzésem, hogy ez most egy nagyon okosan meglépett reklámfogás. Eddig, ha rádió frekit váltott, a régin általában sss maradt (Rádió 1 100,3->103,9, Juventus 89,5->103,9, Klub 95,3->92,9, Info 95,8->88,1). A hallgató meg kapkodta a fejét, mivel tízből kilenc nem jegyzi meg a promóban hallottakat. Most meg a retróhallgató bekapcsolja a 99,5-öt és max. pár percig szenved, mire meghallja, mit kell tennie. Ügyes. :shock:
 #177596  Szerző: tomee

djlacee írta:
tomee írta: 2018.06.16. 09:35
noartist írta:Ez jelenleg a Lánchíd konkurenciája :)
Arra nem a Karc FM-et szánták?
De, csak azóta a Lánchidat bezárták a halálba, és non-stop magyar zenéket játszik, ahogy a Magyar FM is. :smoke:
Jól van, így már leesett. :D
 #177595  Szerző: djlacee

tomee írta: 2018.06.16. 09:35
De, csak azóta a Lánchidat bezárták a halálba, és non-stop magyar zenéket játszik, ahogy a Magyar FM is. :smoke:
 #177593  Szerző: tomee

• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 27